cojocaru_t Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 A venit primavara puradeii sunt peste tot, inclusiv in fata motorului meu in Reghin... unde autoritatile locale au sapat strada si au lasat-o deschisa circulatiei. Evitat puradei, culcat motor spart semnalizare fata si raschetat emblema GSXF. Eu: doar vinatai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ai avut noroc ca ai scapat doar cu atat. Numai bine si multa atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 nici nu ma mira la cat sunt de aeriene ciorile astea , in orice caz pietonii au devenit o mare problema , sapt trecuta knd ma duceam la facultate era sa lovesc doua proaste kre traversau aiurea strada , noroc k nu aveam viteza , aveti mare grija la coloanele de la semafor , se strecoara pietoni printre masini si nu se asigura pt k nu se gandesc k ar putea veni vreun motor ,scuter ..... aaa si sa nu uit , mai deschide cate un pasager usa la conserva fara sa se uite dak vine cva , k isi aduce aminte k tre sa coboare , nu de alta dar vai si amar de genunchi si picioarele noastre. sticker gasesti la o tipa sau tip de pe forum id-ul este anotimpub. multa bafta in continuare si asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 cu pietonii peste tot, nu mai e ceva de mirare e o realitate, care uneori devine fatalitate cu rezultate tragice. daca mai pui si puradei care alearga pe toate stradutele fara a se gandi la nimic altceva, decat la joaca lor, ai un haos perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Eu era sa acrosez un copil de vreo 7 ani care mergea pe motocicleta din aia mica,pe benzina.Se tot tinea cu destula viteza pentru mobra lui,scai dupa mine, pe un drum de tara si dintr-o data a vrut sa ma depaseasca pe dreapta,dar era un stalp in fata lui si... a avut noroc ca am tras tare stanga si a putut trece!Ce mai ti-e si cu putoii astia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Eu era sa acrosez un copil de vreo 7 ani care mergea pe motocicleta din aia mica,pe benzina.Se tot tinea cu destula viteza pentru mobra lui,scai dupa mine, pe un drum de tara si dintr-o data a vrut sa ma depaseasca pe dreapta,dar era un stalp in fata lui si... a avut noroc ca am tras tare stanga si a putut trece!Ce mai ti-e si cu putoii astia! Idiots! puradeii sunt dusi cu pluta....chiar ca a avut noroc. Am trecut si eu de cateva ori prin sate si s au luat dupa mine si au aruncat cu lemne/pietre..... asta e cand avem o tzara de ca***latorie placuta! Asfalt uscat si aveti grija la copii imprudenti si agresivi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shakedown Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Idiots! puradeii sunt dusi cu pluta....chiar ca a avut noroc. Am trecut si eu de cateva ori prin sate si s au luat dupa mine si au aruncat cu lemne/pietre..... asta e cand avem o tzara de ca***latorie placuta! Asfalt uscat si aveti grija la copii imprudenti si agresivi! In general copii tziganilor (puradeii) actzioneaza cum ai spus tu mai sus si nu e vorba doar de copii...oameni in toata firea trec strada prin locuri nepermise chiar daca zebra e la 10 m de ei...deh dom`le poate abia au pus zebra si le raman dungi pe adidashii originali ...chiar daca vad mashina/motor venind ei incearca sa treaca...sa alerge pana in partea cealalta dar nu se gandesc k poate ala cu masina/motor are 2000000 km/h si logic k tot pe tine te baga ca vinovat ...asha e...motociclistii (teroarea soselelor) ..numai cretini in tzara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate