Sari la conținut

vaida_alexandru

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vaida_alexandru

  1. Din pacate nu stiu ce s-a intamplat mai exact, ne-a usuit politia pe mine si pe alti 2 baieti care se oprisera sa vada care-i treaba. Trebuie sa fac o rectificare, numarul de inmatriculare este IF 26 VYO.
  2. Am trecut acum pe Sos Viilor, motor Honda IF 25 YVO cazut pe jos, motociclistul in SMURD cu guler la gat, constient, parea ok, mi-a spus ca vine fratele lui sa aiba grija d motor. Baiatul este din Chitila
  3. Salut, Vizionati filmuletul asta de pe youtube la minutul 6:42 ca sa vedeti o posibila cauza a pierderii controlului(voblajul) motocicletei dupa wheelie: https://www.youtube.com/watch?v=dFT6qiaaV3s Dumnezeu Sa-I Odihneasca in pace!
  4. Am o nelamurire legata de potrivirea unui stator. Problema este urmatoarea: Mie mi s-a bulit statorul de la Gsx-r 750 din 2001 si am gasit la cineva un stator de Gsx-R 750 Srad '99, se potriveste ? A mai incercat cineva sa monteze ??? Va rog mult sa ma ajutati ca ma grabesc sa mai prind zilele astea frumoase cu soare Mersi mult ! P.S: Dau o bere celui care imi raspunde corect si rapid ca ma mananca palmele
  5. Dupa cum scrie si in titlul topicului am o nelamurire legata de potrivirea unui stator. Problema este urmatoarea: Mie mi s-a bulit statorul de la Gsx-r 750 din 2001 si am gasit la cineva un stator de Gsx-R 750 Srad '99, se potriveste ? A mai incercat cineva sa monteze ??? Va rog mult sa ma ajutati ca ma grabesc sa mai prind zilele astea frumoase cu soare :D Mersi mult ! P.S: Dau o bere celui care imi ofera o informatie corecta si rapida !
  6. Daca puneti bani pentru el sa ii luati proteza sau il ajutati pe el sa isi ia proteza , sa postati un cont in care putem pune vira bani !
  7. Exact acelasi lucru l-am patit eu acum 1 ora la Tineretului, nu imi mai invartea demaroru si mi se stingea bordul knd dadeam la automat,pana s-a incumetat un baiat cu o motocicleta de 125 cmc sa ma impinga ca altfel nici de-al dracu nu ii rugam pe aia care erau acolo ). Te rog mult sa imi spui si mie ce rezolvi ca sunt tare curios , daca ii dau pe o roata si o trantesc un pic cand o pun jos nu mai face probleme , numai knd merg normal ,opresc , si cand sa pornesc pauza
  8. Dupa cum spunea cineva mai sus , apeleaza cu cea mai mare incredere la TNG, am fost si eu la el cu motoru care mergea ca un chiur si am plecat calare pe o racheta. Lucreaza foarte ingrijit si este tipicar. Ai sa fii foarte multumit si cred k ti-o pot spune zecile de persoane care si le-au reparat la el. Nu am nici un interes sa ii fac reclama decat acela de client multumit. Multa bafta la reparatie , daca o faci in alta parte
  9. Aceasi problema am intampinat si eu la un gsxr 750 din 2001......imi statea becul rosu aprins si in loc de temperatura mai aparea si FI, asta s-a intamplat dupa ce am dat toba de serie jos si am mers fara o perioada pana mi-am pus de carbon. Daca aflii care ar fi cauza sa postezi pentru ca sunt tare curios. Bafta!
  10. Ai mare dreptate, dak avea Minsk nu mai patea absolut nimic pentru k statea acasa si repara si acum la el. Insanatosire grabnica! Un sut in poponeata , un pas inainte !
  11. m-au trecut fiori cand am citit ce ai scris si imi pare rau ca treci prin asta. iti doresc multa bafta si recuperare rapida !
  12. man ai scapat bine ! iti urez multa bafta in continuare , insanatosire grabnica si mult calm pt k societatile de asigurare de la noi sunt de cacao rau ! P.S - spuneai cva de genu k stii cum se procedeaza cu asigurarile(RCA ma intereseaza) bla bla , am avut un accident cu motoru in iulie si nici acum nu mi-a dat ardaf-ul banii , cel cu masina a fost scos vinovat si mi-a dat asigurarea lui kre din nefericire pt mine este la ardaf, te rog mult da-mi add pe mess sa ma lamuresti si pe mine cu niste chestii . ms mult . id-ul meu este vaida_alexandru_george@yahoo.com
  13. De knd am scos toba de serie de pe motocicleta(nu mai am nici un fel de toba finala montata) mi se tot aprinde led-ul rosu de pe bord , si in locul temperaturii imi scrie "FI"(Fuel Injection,Fuel Injectors) , sa fie oare problema asta din cauza tobei ??? dak ati intalnit problema asta pls spuneti-mi si mie , mi-e frik sa nu bulesc cva . Am tot cautat manual de gsxr din 2000 dar nu am gasit , speram sa gasesc acolo cauza in urma careia se aprinde led-ul.multumesc anticipat celor ce imi vor raspunde!
  14. ma bucur k esti bine , si eu ma speriasem knd am vazut titlul, insanatosire grabnica si bafta la retusat motoru ! Asfalt uscat tuturor si atentie la neatentie !
  15. dak in tari mult mai civilizate k a noastra se intampla d-astea nici nu ma astept la altcva din partea frumoasei noastre Romanica! ceea ce nu conteaza este faptul k este motociclist , putea sa fie biciclist,automobilist,pieton sau sa faca parte din orice alta categorie este omeneste si firesc sa opresti si sa ajuti dar und nu este nici Dumnezeu nu cere...........
  16. e bine knd te tavalesti si scapi, iti bagi mintile in cap si iti revizui stilul de mers , cam trageam de gaz la inceput , ce-i drept nu in oras , pana knd am luat 3 trante ( doua le-am luat din cauza mea(la 5 si 20 la ora) si una din cauza unei masini kre nu mi-a acordat prioritate(la 50 la ora), de atunci vad altfel lucrurile si a inceput sa imi fie frik . Le doresc tuturor motociclistilor vitezomani kre au ghinion in cel mai rau caz ce am patit eu, sunt benefice contactele cu solul Asfalt uscat si sa ne vedem cu bine !
  17. offffffffff , copii fara minte , nici nu vreau sa ma gandesc ce s-a intamplat acolo , un adevarat masacru:baldy: . sper din tot sufletul k a mai speriat vreo 2-3 amatori de impresionat fete si de viteza pe und nu merge! DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE !!! cam cruda pedeapsa P.S- Cum zicea si Pistolaru , vai si amar de sufletul parintilor !!! NU mi-as dori sa fiu parinte si sa fiu pus in fatza unei astfel de situatii. Mai ganditi-va si la parintii vostrii , va fac toate poftele si voi le distrugeti viatza , mare pacat !
  18. Pacat k pasiunea face victime ! Dumnezeu Sa Va Odihneasca In Pace !!!
  19. super caterink ! ) cat de fiabile sunt ??? und se gasesc consumabile ??? nu am bani sa imi iau una mare , imi iau si eu una mik =))
  20. Mare pacat k din cauza inconstientei unora se pierd vieti omenesti , ar trebui pedepsita drastic(cu multi ani de inchisoare) lasarea animalelor slobode dak din cauza aceasta se produce un accident , cu siguranta ar scadea numarul taranilor idioti din cauza carora are atata lume de suferit. Dumnezeu Sa Te Odihneasca !!!
  21. Multa bafta si insanatosire grabnica ! Fierul se repara !
  22. Comentarii aiurea , pana la urma fiecare merge cu ce vrea si cu ce isi permite , ce tot va freaca grija de altii cu ce merg ,k merg fara casca , cu viteza etc, ESTE STRICT PROBLEMA LOR !!! Instabil , neinstabil asta a vrut omu sa isi ia asta conduce , All Terrain Vehicle inseamna k stie sa mearga si pe asfalt bine mersi. Pana la urma si motorul este de fitze , si lasati-o mai moale cu sfaturi de "experti" si mielushei kre o ard pe magheru sau prin alte zone cu viteza etc , bine k vedeti paiu din ochiul altuia dar barna din ochii vostrii nu o vedeti.
  23. baiatu avea 42 de ani in nici un caz 24 si era insurat , au gresit jurnalistii , ceruse atv-ul sa se duca sa cumpere cva de la magazin , era baut intr-adevar , era colegul meu de birou , marea lui greseala a fost k s-a urcat pe atv sub influenta alcoolului . cask nu l-ar fi salvat cu nimic , dupa cum probabil unii dintre voi l-ati vazut la fatza locului avea gatul rupt rau(eu nici la inmormantare nu m-am dus , nu am putut sa-l vad asa) , in sensul k se misca ca o talanga , deci nu vad cu ce l-ar fi ajutat cask , ma rog , viteza cik nu ar fi avut max 30 km/h cand a virat brusc sa intre pe o stradutza , mai terminati cu comentariile astea de tot rahatul cu "si-a meritat-o" etc , tratati k atare intamplarea si nu mai comentati fara rost , toti sunteti zmei knd vine vorba de altu si nu sunteti implicati in nici un fel, nu va ganditi k spunand altfel de lucruri jigniti si invartiti cutitul in rana, , a facut-o si a platit-o cam scump, cei drept putea sa-si rupa mainile,picioarele si sa scape dar dak ai si un ghinion enorm o mierlesti si stand pe bank in parc . Multi dintre noi nu constientizeaza pericolul la kre se expun mergand cu viteza mare , fara echipament etc , dak ai a doua sansa sigur vei invata cva si te vei potoli dar se pare k nu toti mai avem ocazia sa invatam din greseli. Dumnezeu Sa-l Odihneasca !!! P.S- Multi cred k ATV-ul se comporta k masina dar se inseala grav , ATV-ul este mai periculos decat motocicleta , poate intra foarte usor in voblaj si te trezesti grebland asfaltu cu dintii ! As dori si eu link catre reportajul de la televizor dak il gasiti cumva ! Multumesc !
  24. multumesc pt sfaturi , dar totusi dak cineva s-a mai confruntat cu problema aceasta il rog mult de tot sa posteze sau sa imi trimita un mesaj , tin motocicleta pe bara de mai bine de o luna de zile pt k nu stie nimeni ce sa ii faca (
×
×
  • Creează nouă...