Sari la conținut

Noutati De La Suzuki!

RENEGADE
 Share

Postări Recomandate

Urmariti si voi acest link si vedeti daca sunt modele noi sau doar redenumite si putin cosmetizate. Ma refer in primul rind la cruisere.

In poza este motorul meu in varianta noua redenumita Boulevard S83!

post-24-1089123833_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-s prea multi posesori de intrudere in ro, de asta e asa animat topicul asta.

Revenind, le-au cosmetizat putin, le-au pus sub acelasi nume si cam asta e. Oricum, e o varianta mult mai fericita decat sa opreasca productia (la 800 & 1400) dupa cum se zvonea. Ar fi fost foarte pacat, avand in vedere performantele motorului (sunt cele mai rapide din clasele lor).

Apoi sunt bullet proof, modelele astea 2 se fabrica neschimbate de la inceputul liniei, around '87 - '88 (nu mai retin exact).

Plus linia curata; e primul chopper japonez care arata a chopper si care nu copie hd. S-au chinuit si au ascuns toate firele, filtrele de aer, si alte componente care "atarna" pe langa cilindri. Singura chestie naspa e ca ingineri care le-au proiectat au avut probleme de crestere(picioare scurte) cand erau mici, altfel nu-mi explic de ce au pus comezile asa de in spate, parca stai pe touring. Da si asta se rezolva, altfel unde ar fi placerea de a customiza.

Renegade, tu oricum stii astea, le spun asa, "de reclama", poate se mai inmultesc intruderele si o sa pot cumpera piese de aici, ca trece vara pana-mi aduc ceva astia de la reprezentanta :baubau: .

Keep on riding.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri