RENEGADE Postat Iulie 6, 2004 Share Postat Iulie 6, 2004 Urmariti si voi acest link si vedeti daca sunt modele noi sau doar redenumite si putin cosmetizate. Ma refer in primul rind la cruisere. In poza este motorul meu in varianta noua redenumita Boulevard S83! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 6, 2004 Autor Share Postat Iulie 6, 2004 Asta-i modelul actual: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 7, 2004 Share Postat Iulie 7, 2004 Nu-s prea multi posesori de intrudere in ro, de asta e asa animat topicul asta. Revenind, le-au cosmetizat putin, le-au pus sub acelasi nume si cam asta e. Oricum, e o varianta mult mai fericita decat sa opreasca productia (la 800 & 1400) dupa cum se zvonea. Ar fi fost foarte pacat, avand in vedere performantele motorului (sunt cele mai rapide din clasele lor). Apoi sunt bullet proof, modelele astea 2 se fabrica neschimbate de la inceputul liniei, around '87 - '88 (nu mai retin exact). Plus linia curata; e primul chopper japonez care arata a chopper si care nu copie hd. S-au chinuit si au ascuns toate firele, filtrele de aer, si alte componente care "atarna" pe langa cilindri. Singura chestie naspa e ca ingineri care le-au proiectat au avut probleme de crestere(picioare scurte) cand erau mici, altfel nu-mi explic de ce au pus comezile asa de in spate, parca stai pe touring. Da si asta se rezolva, altfel unde ar fi placerea de a customiza. Renegade, tu oricum stii astea, le spun asa, "de reclama", poate se mai inmultesc intruderele si o sa pot cumpera piese de aici, ca trece vara pana-mi aduc ceva astia de la reprezentanta . Keep on riding. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate