18dany Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Nu ma ajuta nimeni si pe mine cu un capac de scule pentru hoinar?? Mi-ar trebui cat mai repede,cam pana vineri(6.04)!!! Va rog mult,platesc eu transportul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 nene... mai deschizi multe topicuri? nu poti sa faci un UP la cel vechi? /index.php?...st&p=641315 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 4, 2007 Autor Share Postat Aprilie 4, 2007 nene... mai deschizi multe topicuri? nu poti sa faci un UP la cel vechi? /index.php?...st&p=641315 cum la cel vechi nu mai zice nimeni nimik si mie imi trebuie urgent,m-am gandit sa deschid altul,scz daca te-am deranjat cu ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 vezi daca te ajuta baiatul asta cica are orice pt mobra si hoinar /index.php?...4&hl=hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 vezi ca e un baiat de treaba, Belbody, plecat in Cehia...a zis ca putem sa mergem sa luam piesele, asa ca, da-i pm...in Braila parca sunt fiarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 gata, merge linku magic4ce. O sa ii dau PM sa vad daca are ce mi-ar trebui mie! Mc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate