alex_miclean Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 m-ar interesa si pe mine cum pot schimba culoarea si modelul daca se poate la ceasurile de bord de la scuterul meu........... pun si o poza cu bordul thx dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 m-ar interesa si pe mine cum pot schimba culoarea si modelul daca se poate la ceasurile de bord de la scuterul meu........... pun si o poza cu bordul thx dau o bere Dai hartiile alea jos de acolo,le scanezi si le modifici pe calculator...apoi le printezi la o imprimanta buna si pe o foaie buna dupa care sa o plastichezi eventual si le pui la loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 5, 2007 Autor Share Postat Aprilie 5, 2007 Dai hartiile alea jos de acolo,le scanezi si le modifici pe calculator...apoi le printezi la o imprimanta buna si pe o foaie buna dupa care sa o plastichezi eventual si le pui la loc... dar daca dau jos hartiile trebuie sa iau si acele, daca iau acul de la vitezometru nu sare arcu ala si nu mai merge vitezometru? oricum mersi de sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 dar daca dau jos hartiile trebuie sa iau si acele, daca iau acul de la vitezometru nu sare arcu ala si nu mai merge vitezometru? oricum mersi de sfat asta nu stiu...dar mai bine intreaba pe cineva care a mai desfacut... eu vreau sa imi pun la al meu ceva de genul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 asta nu stiu...dar mai bine intreaba pe cineva care a mai desfacut... eu vreau sa imi pun la al meu ceva de genul: da de unde le iei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 da de unde le iei?? Eeee...am vazut ca iti plac ca ai deschis si topic cu subiectul asta si am postat si acolo... Scuze de off topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Aprilie 6, 2007 Autor Share Postat Aprilie 6, 2007 asta nu stiu...dar mai bine intreaba pe cineva care a mai desfacut... eu vreau sa imi pun la al meu ceva de genul: si mie miar trebui asa ceva pt scuteru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Mircea Postat Iunie 5, 2023 Share Postat Iunie 5, 2023 La 04.04.2007 la 18:50, alex_miclean a spus: m-ar interesa si pe mine cum pot schimba culoarea si modelul daca se poate la ceasurile de bord de la scuterul meu........... pun si o poza cu bordul thx dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2023 Share Postat Iunie 5, 2023 Bravo, ai postat nimic într-un topic vechi de decât 16 ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate