Eruvyr Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Salut, nu stiu daca aici trebuie sa postez chestia asta, dar am zis sa incerc - ca am auzit ca se mai practica. Daca n-am nimerit sectiunea, dati-mi un ghiont in directia buna. Pe scurt, eu si logodnica mergem de Paste acasa, in orasele noastre - Botosani, apoi Iasi. Suntem pe choppere, eu un Dragstar de 650, ea un Eliminator de 125. Plecam vineri de dimineata spre Botosani, de acolo sambata dimineata spre Iasi, si de la Iasi luni dimineata spre Bucuresti. E primul nostru drum mai lung, pana acum rezumandu-ne la Bucuresti si Ploiesti-retur. Daca vrea careva sa ni se alature, chiar numai si pentru o bucata de drum, sunteti bineveniti. Altfel, orice fel de sfat va fi foarte apreciat. Am auzit ca ar fi o lista de oameni din toata tara care pot fi sunati in caz de probleme, dar n-am gasit-o pe nicaieri, ma puteti ajuta? Am sa mai caut oricum. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ultor Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 salut. cred ca te referi la lista asta: /index.php?showtopic=8273 dar nu stiu cat mai e de valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 as merge eu cu voi pana la tecuci, dar nu pot pleca dimineata, doar pe la 4 .deci cred ca voi pleca cu trenul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) SAU MAI BINE CAUTA ADRESE AICI... /index.php?showtopic=31255 VREMEA SE ANUNTA A FI BUNA...ASA CA VA DORESC "DRUM BUN !" Editat Aprilie 5, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate