Sari la conținut

ultor

INACTIV
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    ultor7

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    VD
  • Carnet moto din
    2003
  • Numar Moto
    is 90

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij Planeta5, Kawa GPZ 500S

ultor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare! si bun venit in club semnalizari spate aveam eu, originale... doar ca au ramas la un prieten. daca te intereseaza, merg sa le caut; nu mai stiu conditiile in care se afla cablurile, dar nu e greu de pus un cablu in caz ca e rupt. sper ca esti din iasi, ca dupa numar asa pare. da-mi un add pe mess, daca iti pot fi de ajutor
  2. ultor

    Accident Moto Iasi

    atentie mare in zona aia... de obicei nu se prea circula acolo pe banda 1 si multi intra pe straduta sau parcare fara sa se asigure. e suficient sa vada ca masinile incetinesc la semafor ca s-au si bagat. sanatate multa motoristului!
  3. eu arunc cu piatra!! cum dracu sa-l vezi ca intra in parapet si tu alergi sa le spui prietenilor?! daca ramaneai in urma care era faza? eu chiar cred in solidaritatea motociclistilor... dar din ce in ce mai mult cred ca se manifesta doar pe forum... de fapt nici aici... "A cazut destul de tare motorul s-a dus taras destul de mult si eram destul de incordat pentru ca ma asteptam sa-mi sara in fata dar s-a oprit langa parapet" cum dracu??? chiar si daca nu erai motociclist trebuia sa opresti!
  4. Ceva de genul asta ar trebui sa se faca in toata tara... Nu linsarea e solutia. Se tot vorbeste de comunitate moto... pai ar cam fi cazul sa se vada aceasta comunitatea. Sunt foarte multe cluburi moto in tara, ar trebui, macar acum, sa fie o miscare coordonata rapid, si fara prea mult zgomot pe forum. Impactul acestei tragedii trebuie sa se intipareasca in mintea idiotilor.
  5. Dumnezeu sa il odihneasca condoleante familiei si celor apropiati.
  6. ultor

    06.05.2007

    stai ca eu nu mai inteleg nimic dar in codul rutier scrie: adica pot face ce a spus @ranga?
  7. ultor

    Service Moto Iasi

    Deci...ca rezumat ar fi: SprintMotors Proar Speed Zone (nu ar strica niste date de contact, locatie...o fi ala de la 2 Baieti?) + alte service-uri "de alea de dupa blocuri" - chiar as vrea sa stiu care... unde/cum le gasesc La fel, ar fi interesant impresii, pareri .... ca banuiesc ca tarifele nu se dau pe forum (nici PM?). NU vreau sa apara discutii de genu "EU sunt mai bun decat X" , ci doar sa ma informez. So... fair play. mc
  8. Sal. http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/K...Manual_(EN).pdf se potriveste in mare masura.
  9. salut. cred ca te referi la lista asta: /index.php?showtopic=8273 dar nu stiu cat mai e de valabila
  10. mc am incercat si cu Language Tools, dar pb e ca acolo spune ceva de "chain lock". despre asta nu prea stiu....trebuie sa cumpar si asa ceva? sunt incepator...nu aruncati cu pietre ( iar asta nu e IJ) mc pt link...cred ca nu e mare diferenta fata de "post 93", nu?
  11. salutare am probleme cu lantul si as vrea sa-l schimb. am gasit pe louis un kit de lant REGINA (codul 10041695 ), la reducere vreo 70 euro. e bun de ceva? eu nu prea inteleg ce scriu aia acolo...dar mai trebuie sa mai cumpar ceva pe langa...sau e kit complet? ms ps: am o Kawa GPZ 500 S, an '98 ps2: are cineva manuale de reparatie/intretinere pt GPZ? (am ceva pt modelele pana in 93, dar in germana...deci inutil)
  12. Zen and the Art of Motorcycle Maintenance - Robert M. Pirsig inca nu am terminat de citit cartea dar mi se pare destul de buna. nu e o carte neaparat despre moto, e mai mult filozofica (desi le imbina, din punctul meu de vedere, superb) nu am gasit-o in romana, dar in engleza se gaseste pe net. ps. daca s-a mai vb despre ea, sry
  13. sal care a are/a avut topcase sau genti laterale pe GPZ? cum se comporta? se merge mai greu decat cu pasager? cat a costat?...si ce mai stiti despre acest subiect. vreau sa imi dotez monstruletul cu asa ceva...si as vrea sa stiu cat mai multe mc ps. acu' nu cred ca e mare diferenta de la un motor la altu...sau ma insel?
×
×
  • Creează nouă...