Sari la conținut

Eruvyr

EX+
  • Număr conținut

    67
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.bullguard.com

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    XX-XX-VON
  • Club
    Nay sayers

Vizitatori Recenți Profil

357 citiri profil

Eruvyr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. La ce pastele mamii lor le-a trebuit sa faca gaurile alea nu stiu. Eu stau in zona si in prima zi dupa decopertare era sa mi-o iau. La fel si prietena, si un coleg de serviciu, in alte zile. Erau la inceput de cate 1x2 m, dar multe, pe urma au decopertat o treime de rond. COMPLET nesemnalizate, nimic nu te punea in garda ca urmeaza o groapa. Mai ales ca aveau striatiile alea care-ti conduc roata cum vor ele daca nu esti atent. Foarte aiurea, tipic romanesc. O mare pentru primarie si politie. Sunteti degeaba.
  3. Poze are careva? Ce stiti de acoperirea media? In fond unul din scopurile intalnirii era sa se atraga atentia asupra problemelor motociclistilor in trafic. Eu unul n-am vazut nici un reportaj pe nicaieri in seara asta. Toti zic numai de furtuna.
  4. Stateam ieri seara la stop in intrsectia de la Zepter, cand trage langa mine un taxi cu 3 tigani inauntru. Intai au lipit mutrele de geam, apoi au inceput sa strige catre mine diverse, gen "baiatu, da cat baga" sau "te dai pa roata bai". Eu nu m-am uitat decat o data la ei, pe urma nu le-am dat atentie - ceea ce i-a scos efectiv din minti. Au inceput sa urle, "baaai, baaai, alooo!!!" cu totii la mine, din ce in ce mai enervati, pe urma au inceput sa ma injure ca sa ma provoace etc. Cand am plecat de la stop m-am uitat din nou la ei, si l-am vazut pe unul cum era tot rosu la fata, avea spume la gura, si ochii iesiti din oribite de nervos ce era ca nu-i dadea motociclistu atentie lui, cocalarul mileniului. Inca o data, toate astea fara sa fac sau sa zic nimic-nimic. Am ramas putin socat, ca nu mi s-a mai intamplat. Ma intreb ce naiba e in mintea lor... De ce naiba cauta motiv de cearta din orice? Ce dracu e in neregula cu ei? Interesant ca in tot minutul in care au stat si au urlat la mine nu s-a dat nici unul jos din taxi...
  5. Salut, nu stiu daca aici trebuie sa postez chestia asta, dar am zis sa incerc - ca am auzit ca se mai practica. Daca n-am nimerit sectiunea, dati-mi un ghiont in directia buna. Pe scurt, eu si logodnica mergem de Paste acasa, in orasele noastre - Botosani, apoi Iasi. Suntem pe choppere, eu un Dragstar de 650, ea un Eliminator de 125. Plecam vineri de dimineata spre Botosani, de acolo sambata dimineata spre Iasi, si de la Iasi luni dimineata spre Bucuresti. E primul nostru drum mai lung, pana acum rezumandu-ne la Bucuresti si Ploiesti-retur. Daca vrea careva sa ni se alature, chiar numai si pentru o bucata de drum, sunteti bineveniti. Altfel, orice fel de sfat va fi foarte apreciat. Am auzit ca ar fi o lista de oameni din toata tara care pot fi sunati in caz de probleme, dar n-am gasit-o pe nicaieri, ma puteti ajuta? Am sa mai caut oricum. Multumesc.
  6. Bine ca esti tu o gorila agresiva - cam atata minte se pare ca ai Asa, cu papagalii pasnici va neutralizati si lumea ramane in echilibru. Pe scurt: el a facut ce-a facut si ai vazut ce "verdict" a dat Politia. Daca eu il faceam pilaf ma alegeam cu dosar penal. Do the math: cine castiga, ia zi, razboinicu' luminii? Unii si-au luat o pauza de la lumea reala...
  7. Azi s-a incheiat toata povestea. Intai am fost trimis la Accidente Usoare Sect. 2 sa dau declaratie - asta ieri. Dupa ce o scriu, intru sa ma asigur ca nu stau degeaba - si aparent stateam. Victime? Nu. Daune? Cateva zgarieturi. Pai mergeti in Udriste si depuneti plangere pentru fuga de la locul accidentului! In Udriste, dupa ce trec pe la 3 ghisee diferite, ajung la Relatii cu Publicul, unde domnul de acolo - foarte pertinent si amabil dealtfel - imi explica frumos ca fara niste urmari vizibile nu exista un "accident" de unde sa fuga careva. Bun - mergeti inapoi la Sect. 2 si depuneti declaratia, chiar daca e vorba doar de niste zgarieturi. La Accidente Usoare, am dat azi de un politist ca lumea. M-a ascultat, l-a sunat pe soferul care m-a daramat si l-a chemat la sectie. Omul a venit, si-a recunoscut fapta - macar atat - si mi-a cerut de mai multe ori scuze. A spus ca n-a oprit de frica sa nu-l iau la bataie... in fine nu-l condamn, oricum cred ca bine nu iesea. Politistul i-a batut obrazul, mi-a dat dreptate, si ne-a zis sa asteptam decizia superiorului lui. Decizia nu m-a surprins. Nu i s-a dat nici amenda, nici puncte de penalizare, nici permisul nu i l-au suspendat. L-au pus sa semneze ca-mi pot repara daunele pe RCA-ul lui si atat. Intreb de ce, din moment ce sunt 2 motive pentru care putea sa-l lase macar fara permis: neacordare de prioritate si fuga de la locul accidentului. Mi se spune pe un ton impaciuitor ca ei nu pot incadra incidentul ca "accident" din moment ce nu a existat impact, urmarile nu sunt grave iar omul si-a recunoscut vinovatia. Si ca decizia e finala. In fine, inca o repriza de morala aluia din partea politistului, scuze din partea soferului si asta a fost. N-avea rost sa mai protestez si am lasat-o asa. Nu era genul de idiot caruia sa-ti vina sa-i spargi fata, si la cata sapuneala si scuze am auzit, ma consider satisfacut. Multumesc inca o data pentru sprijin.
  8. Pai plangerea nu o retrag. In plus, poate-i fac si o vizita si la birou, sa-l fac de k-k-t de fata cu toti.
  9. Uau, se pare ca e chiar eficienta metoda asta: am dat de el!!! Radu, masina era chiar de la MBD! Sun acolo, cer cu responsabilul parcului auto si imi raspunde un tip - buna ziua spun, aveti in parc o masina B-37-MBD? Da, zice - ok, vedeti ca soferul a facut asa si pe dincolo, as putea sa aflu numele lui? Da, zice - eu sunt. Hmm - nasol moment. Am vorbit un pic cu omul, a zis ca n-a oprit pentru ca nu i s-a parut mare lucru - la care eu i-am povestit ca nici mie, dar ca totusi am depus plangere la politie, unde tipul a sugerat sa ne intalnim si sa-si ceara scuze. Ceea ce mi se pare acceptabil. Multumesc inca o data, baieti! You rock!
  10. Ieri mergeam cu 30-40 la ora pe Bd. Lacul Tei. De pe o straduta laterala din dreapta mea (Str. Pastorului) vad cam la 15 metri cum iese o masina care vroia sa faca stanga, dar in loc sa intre pe banda lui, cretinul se posteaza pe banda mea, pe contrasens si sta acolo!!! Pun frana brusc, mi se duce spatele si ma imprastii pe jos, ajungand cu roata din spate sub masina astuia. Tipul da inapoi, nu se uita nici o secunda la mine si apoi pleaca pur si simplu... Pana cand m-am dezmeticit si m-am ridicat era deja departe, dar nu indeajuns cat sa nu-i vad numarul: B-37-MBD, masina era parca o Leganza verde-inchis. Sun la Politie si le zic ce s-a intamplat, dar n-aveau pe cine sa trimita din cauza haosului care era in oras. Acuma, ieri mai facusem 3 drumuri pe ploaie si a fost totul OK - chiar si dupa ce s-a intamplat am ajuns cu bine la birou in Victoriei, ca slava Domnului nu mi-am rupt nimic. Dar asa ceva nu se face!!! Nu pleci de la locul unui accident!!! Nici macar nu l-a interesat pe porcul ala, ba - a murit, s-a lovit - nimic, doar a sters-o... Plec acum in Masina de Paine nr. 47 sa depun plangere pentru fuga de la locul accidentului. Daca vedeti pe undeva masina asta parcata (o fi stand in zona in care s-a intamplat) sau daca poate careva sa afle numele scursurii de la volan, dati-mi va rog un mesaj. Multumesc frumos. P.S. Crashbar-ul face toti banii, in afara de el nu am nici o zgarietura pe motor.
  11. Salut chopperisti, vroiam sa intreb ce pot face cu un Kawasaki Eliminator de 125, care nu suna prea bine - de fapt, suna ca un uscator de par ceva mai mare L-am luat in vara prietenei ca sa invete sa mearga pe el, si ca motor e foarte OK pentru ea, atata doar ca o enerveaza ca motorul face aiurea. Ce se poate face? Se pot schimba tobele? Se pot da gauri in astea de-acum, sa sune altfel? Exista vreo "reprezentata" Kawa in Bucuresti, vreun service care sa poata face modificarile astea? Orice sugestie e binevenita. Multumesc frumos.
  12. Macar imi puteti spune in ce sectiune sau topic sa caut?
  13. Salutare, chopperisti! Sunt constient ca poate subiectul e probabil fumat, dar nu stiu cat mi-ar folosi un post vechi de 2 ani pe aceeasi tema: imi poate recomanda cineva un atelier/service care imi poate vopsi un Kawasaki Eliminator? E motorul de 125 al mandrei, care acum e albastru si vreau sa-l fac negru, de preferinta lucratura cat mai buna. Daca aveti si o estimare de pret, sunteti grozavi Eu stau in zona Unirii - Alba-Iulia. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...