mihaiand Postat August 6, 2007 Share Postat August 6, 2007 cum se arde toba? ca si a mea cred ca e infundata... zicetimi si mei cum sa fac!! pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pino_nrg Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 salut Mi sa dus toba ,nu stie cineva unde pot cumpara pt. free ? Chiar si second hand ma intereseaza( unu nou aici la Oradea e 6 milioane si la comanda se aduce in 2 luni) mai bine iti cumperi o toba sport la mana a doua care costa undeva la 2 mil sau daca vrei iti dau un nr de tel al unui baiat din bacau care aduce scuterele la 12 mil si are si piesept free la greu (0747825802),pt sa ma laud ca am fost primul din buc care si-a luat free de la el,ff bun scuterul dar cu mici minusuri de ex: daca iei o groapa mai naspa se descentreaza imediat roata,consumul la al meu (si nu exagerez) ajungea si la 6 % cand ma dadeam la el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider1 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 mersi incerc numarul sa vad ce are pt. mine . Apropos al meu consuma 4 la suta dar merge f.bine (70-75 prinde lejer ). --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 17:58 ------------- cum se arde toba? ca si a mea cred ca e infundata... zicetimi si mei cum sa fac!! pls Eu pur si simplu lam taiat in doua si am scos tot din el (catalisator,vata de sticla) acum ar fi ok dar este foarte zgomotos. Nu cred car fi infundat ,al meu are 29000 si toba inauntru a fost curata ca lacrima .poate catalisatorul il ineaca un pic . --- Mesaj completat în 07 Aug 2007 18:00 -------------cu cartea service nu ati auzit nimic? nu are nimeni ? am cautat 3 zile si nu am gasit nicaieri ,numai pe bani cea ce nu imi convine (culmea cel putin 500 de carti am gasit pt. scutere numai pt. free nu are nimeni ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easyrider1 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 mai bine iti cumperi o toba sport la mana a doua care costa undeva la 2 mil sau daca vrei iti dau un nr de tel al unui baiat din bacau care aduce scuterele la 12 mil si are si piesept free la greu (0747825802),pt sa ma laud ca am fost primul din buc care si-a luat free de la el,ff bun scuterul dar cu mici minusuri de ex: daca iei o groapa mai naspa se descentreaza imediat roata,consumul la al meu (si nu exagerez) ajungea si la 6 % cand ma dadeam la el . Baiatul asta nu e prea serios ,ne0am inteles ca-mi trimite ,apoi peste 2 zile cand il sun mi-a pierdut adresa si nici nu are unul cat de cat pt. mine . Alte idei de unde pot cumpara o toba folosita pt. free?????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 salut!as dori sa achizitionez un piaggio free...imi puteti spune pareri...ce probleme ati avut cu el....Asfalt uscat si salutari cu farul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Noiembrie 23, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2007 Eu sunt la a-l 3-lea free,primele 2 au fost beton asta ultimul e cam jalnic din punct de vedere estetic.Ce sa zic...foarte fiabile,motor puternic ,demaraj bun si foarte rezistente.O problema vad la consum ,cam mare 3,5--4 chiar si mai mult.Piese se gasesc pe toate drumurile deja piata este plina de ele. Parerea mea,daca ai grija de el si nu-ti bati joc cu o intretinere corespunzatoare ...sunt aproape indestructibile(se exclud cazurile de forta majora ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 23, 2007 Share Postat Noiembrie 23, 2007 mai bine iti cumperi o toba sport la mana a doua care costa undeva la 2 mil sau daca vrei iti dau un nr de tel al unui baiat din bacau care aduce scuterele la 12 mil si are si piesept free la greu (0747825802),pt sa ma laud ca am fost primul din buc care si-a luat free de la el,ff bun scuterul dar cu mici minusuri de ex: daca iei o groapa mai naspa se descentreaza imediat roata,consumul la al meu (si nu exagerez) ajungea si la 6 % cand ma dadeam la el . Cum il cheama pe baiat? daca ai fost la bacau.. era pe undeva pe langa pompieri ? Si benzina.. va recomand Rompetrol dak aveti in bucuresti... este foarte buna.. de 95 sau 98 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate