Lupu Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Am si eu o oarece problema... Nipra mea avea o hodorogeala ciudata la distributie, care nu s-a manifestat negativ in ceea ce priveste functionarea motorului, ci numai ca poluare fonica (se auzea ca dreaq). Am desfacut respectivul capac, dupa ce bineinteles am dat jos aprinderea, si am identificat viermele din inima marului: o tampenie de piesa trecuta in catalogul Dneper-ului drept "breather" (respirator!!!). Problema este ca gaurica in care se fixeaza de angrenaj s-a cam ovalizat si "joaca", si in plus de asta si in capac are putin de joc, suficient sa ma enerveze prin tacaniturile ei. Problema se pune in felul urmator: cine imi poate spune ce face exact piesa respectiva, daca are rost s-o inlocuiesc sau daca se poate renunta la ea. (eu chiar nu-i vad utilitatea)! VA ROG... HELP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate