mike Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Salutare tuturor, ca sa ma pot pregati serios de drum cu XR-ul meu (XR600R din '90), ar trebui sa-i schimb cate ceva: - segmenti - daca am schimbat segmentii imi trebuie si niste garnituri - semeringul de la pedala ma puteti ajuta cu ceva informatii? unde as putea sa le gasesc in tara sau in strainatate (Germania, SUA)? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 8, 2004 Share Postat Iulie 8, 2004 Vorbeste cu Sebi. E din Cluj si tocmai mi-a adus si mie segmenti la XL. o saptamana a durat. TELEFON: 0744696345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Iulie 9, 2004 Autor Share Postat Iulie 9, 2004 thk's o sa-l sun in alta ordine de idei: la polo sau la louis in germania nu au segmenti... care sunt magazinele care comercializeaza segmenti in germania/sua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 ai incercat la noi la Honda?...iti aduce in zece zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Iulie 9, 2004 Autor Share Postat Iulie 9, 2004 chiar in 7 daca aduci banii miercurea o sa incerc, dar abia atunci cand n-o sa mai am alta solutie... sunt zgarcit rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Suna la 0744503800 - Daniel Te ajuta el !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Suna la 0744503800 - DanielTe ajuta el !!! ZII mai bine "iti da teapa el" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Suna la 0744503800 - DanielTe ajuta el !!! Fara suparare Ionut dar m-a tinut !!!8 LUNI!!! pentru un piston de Honda cu segmenti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 Eu n-am avut nici o problema cu Daniel, ce-am comandat a adus rapid si la banii promisi, la fel si pentru prietenii mei.Daca se intimla sa intirzie e pentru ca la dealer-ul din strainatate sint probleme. Exemplu :Sebi comanda citeodata la el. Va rog deci nu mai raspinditi acuzatii nefondate, deabia v-ati apucat de sportul asta si deja judecati oameni cu vechime care au ajutat mult, fara ei (EL) CU ANI IN URMA AR FI FOST IMPOSIBIL SA INTRETII O MOTOCICLETA DE CURSE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 floo... Te inteleg.. poate eu am fost un caz la 200! Dar ce am spus nu e 'acuzatie nefondata'ci e un adevar. Si nu vad de ce sa apelez la acelasi om din moment ce el m-a tapuit!Nu am spus si restul povestirii tocmai pentru a nu raspandii astfel de acuzatii. Pana in momentul de fata Sebi nu m-a dezamagit deloc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate