DragosKTM Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Am zis sa facem o tura ceva mai soft, ca sa-si rodeze si Okesz motorul. Sambata o sa urcam pe varful Omu, pe la Cuibul Dorului, Piatra Arsa. Cine vrea sa vina, sa tzipe! Dupa aia, Duminica mai vedem noi ce mai facem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Iulie 9, 2004 Share Postat Iulie 9, 2004 Sa faceti si poze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Iulie 10, 2004 Share Postat Iulie 10, 2004 he he! long time no see! intre timp m-am reprofilat ca sa zic asa, dar microbu' nu dispare, o sa facem si pozeeee apropo, se organizeaza concurs de motocros la Campina, Dealul Muscel, azi si maine, maine va fi si concurs de amatori, asa ca aviz amatorilor.... am trecut la ceva mai puternic, patru roti, super stabilitate etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Iulie 20, 2004 Autor Share Postat Iulie 20, 2004 Uite pe aici am fost: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate