alexutzzz Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 Unde indrept si eu janta? janta "turnata" de la aprilia rs 125 are doar buza indoita putin(groapa pe dn la 130 ...........cica repara ei:| ) daca stiti si preturi aproximative ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 La Sama (cum intrii pe sos pipera dinspre Skoda aviatiei se face o strada la dreapta apoi la cedeaza faci stanga si mai mergi 100 m pe partea dreapta) m-a costat pe mine in jur de 1 mil (sa te duci cu roata demontata ca altfel iti mai ia bani si pe demontat si montat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 am indreptat eu in spatele benzinariei Petrom de la Diham. baiatu lucreaza bine si repede,apelati cu incredere 0723 821 589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate