mdanut Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 Auziti ce mi so intamplat si va rog frumos sami ziceti si mie cum pot remedia problema........Am scos carburatoru ca sal curat si cand lam bagat ii surubelu acela de este la aceleratie ca sa o scoti lam scapat direct in carburator care de acolo a cazut in motor......(((nuj ce sai fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 felicitari!incearca cu un magnet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Aprilie 7, 2007 Share Postat Aprilie 7, 2007 a ajuns direct in motor? nu mai sunt membranele alea de admisie sau cum dumnezeu le zice pe romaneste (Ansaugstutzen in germana)? daca a ajuns direct in motor nu poti sa dai scuterul la verticala si sa-l scuturi sau astfel incat sa cada surubul? daca nu, ori cu o bagheta flexibila cu magnet sau demontezi motorul in cel mai rau caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iceman_dark06 Postat Aprilie 8, 2007 Share Postat Aprilie 8, 2007 Nu trebuie sa te panichezi, trebuie sa desfaci blocmotoru in 2 si il vei gasi. Momentan si al meu e desfacut, dar din alte motive. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 sau daca ai un aspirator puternic merge sa-l scoti.. nu cred k trebuie sa desfaci motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 frate io de cand am scuter nu mi-am curatat niciodata carburaroru asa ar trebuii sa faci si tu si dak esti mc nu te mai juca cu fiarele punel pe taicatu k asa faceam si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate