s-kidu' Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 plimbarea a fost pe urmatorul traseu: G. Humorului- Vama - Campulung Moldovenesc - Fundu Moldovei ( la Nea Ghe. Strajeru (proprietar de Yamaha Virago 535) multi din voi il stiu probabil la intoarcere am mers prin serpentine pe la Trei Movile, apoi Vatra Moldovitei - Vama (unde am facut popas acasa la mine) Si Humor 3 motoare: yamaha tdm 800 (proprietar Mihai), honda vtr 100 ( ADI), honda nx 650 (eu) probleme am avut eu aproape de destinatie................mi-a sarit un surub de la carena mica de la toba dar am avut corzi elastice si s-a rezolvat.... bag poze ca de scris n-am chef mare si nici inspiratie Il rog pe adi sa bage si el pozele din aparatul lui PS atentie la vaci (la propriu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) A fost super fain...si tare a fost faza cu cagula lui Mihai:))) Editat Aprilie 9, 2007 de adibiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Fain kidule!!! sa mai auzim de astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 Fain kidule!!! sa mai auzim de astea sezonul abia incepe timp sa am............asta-i problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 foarte frumos gestul, respect si va asigur ca ati facut un batranel fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Mihai si-a gasit echipament? Parbrizul ala e bun la ceva? Mosul ce mai face? Tot se da tare pe curbe? Hai poate ne vedem maine sa vad cum rezolv cu pulitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate