BoneS Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Salve Mai uameni buni ... sunt in mare criza ... Suza mea a venit monopost iar acu cica tre sa plimb femeia dar nu am unde sa o asez....am sunat la B&S si costa saua pt pasager 165 euro ....am cazut de pe scaun cand mi-a zis fata de acolo.... Daca exista cineva printre noi care are o sa extra sau stie vreun confectioner de sei v-asi fi recunoscator Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Salve Mai uameni buni ... sunt in mare criza ... Suza mea a venit monopost iar acu cica tre sa plimb femeia dar nu am unde sa o asez....am sunat la B&S si costa saua pt pasager 165 euro ....am cazut de pe scaun cand mi-a zis fata de acolo.... Daca exista cineva printre noi care are o sa extra sau stie vreun confectioner de sei v-asi fi recunoscator Toate bune Sfatul meu e sa cauti pe la baietii care aduc chestii second de pe dincolo. Sa-ti faci tu sa la TLR....eu zic ca o lasi pe fata pe la vreun semafor la cum pleaca avionul.... (PS O minune de motor TL1000 R/S -indiferent care dintre ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat Aprilie 11, 2007 Autor Share Postat Aprilie 11, 2007 Salve... Ziceam de sa custom . pentru ca stiam de Alex (Piticu) ca si-a construit una la TLR-u lui iar 165 euro pe o sa noua nu dau chit ca ma plimb singur tot anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vitezist Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 parerea mea este ca merita si tl-ul tau un sacrificiu de 165 euro.. decat sa iei cine stie ce prostii care sa se rupa in 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Salve Mai uameni buni ... sunt in mare criza ... Suza mea a venit monopost iar acu cica tre sa plimb femeia dar nu am unde sa o asez....am sunat la B&S si costa saua pt pasager 165 euro ....am cazut de pe scaun cand mi-a zis fata de acolo.... Daca exista cineva printre noi care are o sa extra sau stie vreun confectioner de sei v-asi fi recunoscator Toate bune Intreaba-l pe Thomas ,aduce sei la preturi f bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 dreq stie,ai motor de 6-7000 d euro si te mai uiti la 165... fa l sa fie k lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Intreaba-l pe Thomas ,aduce sei la preturi f bune Adica /index.php?showuser=2950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarefilip Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 SAL POSESORII DE TL-R / S! SUNT INTERESAT DE ACHIZITIONAREA ACESTUI MODEL, ROG POSESORII ACESTOR MODELE SA POSTEZE PARERILE LOR BUNE, RELE ACESTUI TIP DE MOTOCICLETA, DIFERENTE INTRE MODELUL S-R?FIABILITATE, CONSUM, INTRETINERE, ETC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate