Sari la conținut

vitezist

INACTIV
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Ubicuu
  • Carnet moto din
    1998
  • Motocicleta
    Black Blackbird
  • Numar Moto
    de provincie

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra hoinar,ij planeta 4, jawa 350,kawa zzr 250, suzuki rf 600, ktm, kawasaki zx9-r, cbr 1100

vitezist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Aici nu te contrazic.Or avea cei mai multi km .Dar fiabilitatea consta in numarul de kilometri ?? sau in banii pe care ii bagi ca sa ajungi la km respectivi? O motocicleta fiabila este o motocicleta la care schimbi consumabilele si nimic mai mult.Nu la care iti pica "te miri ce" si mereu "altceva" si ti se spune " problema ta e unica , nu am mai intalnit asa ceva la modelu respectiv".. etc . Bmw a dat-o in bara rau cu fiabilitatea motocicletelor in ultimii ani , ca sa nu mai zic de autoturisme.Nu spun asta pt ca as avea ceva cu bmw , imi plac foarte mult , am detinut , sunt performante ( si prin performant nu ma refer numai la top speed cum fac altii), dar numai sunt fiabile. Kilometri multi fac, e normal , pt ca profilul posesorului de bmw este unul cu multi bani si kilometri .Cele bune. Sper sa primesti un bmw de ziua ta . Ceva fiabil.. 1200 gs , e90 , e 70 .. si vorbim dupa de fiabilitate.
  2. Cele mai fiabile ss-uri sunt cele care merg cel mai repede si au demaraj cat mai bun.Ele nu ajung sa se strice din cauza " batranetii" ci de cele mai multe ori din cauza vre-unui stalp sau zid parcat neregulamentar pe partea necarosabila. Mesaj completat bmw fiabil )) ca fac basmele spuse de bunica din uom. bmw performant da , fiabil doar cand sta in vitrina.Ia-ti un bmw nou si mai vorbim.Iti recomand r gs-urile.
  3. linie dubla discontinua cine a mai vazut asa ceva.. ?? n-o sa le tina manevra, vor ajunge unde merita , la puscarie!
  4. vitezist

    Tl1000r

    parerea mea este ca merita si tl-ul tau un sacrificiu de 165 euro.. decat sa iei cine stie ce prostii care sa se rupa in 2 zile
  5. sa-mi manance pestii carnivori monitorul daca am inteles de ce v-ati luat de omu' asta .. o gramada de complexati pe forum , mari motociclisti ce va credeti .... muriti de invidie sau ce-i cu voi ??? chiar nu va inteleg de ce va bagati in seama aiurea .. a.. m-am prins : nu mai aveti bani de benzina .. sau poate sunteti la ciclu.. vedeti o poza si va curge..
  6. yacco ___a fost , este .. shi poate va fi. altceva nu bag.. dar cine stie ce-o sa mai apara:-??
  7. sper sa nu-i lase botul exact asha. nu mai are aer de italiana.. noroc ca nu sunt fan ITA
  8. de-aia muriti tata... nu are nimeni nici o vina ca sariti direct pe 1000 ca pe 50 sau 125 va e rusine. deh.. zice lumea ..iaute-l shi pala cu fojneta lui ce paraie. incepator pe supersport= moatre sigura necazul e ca-i puneti si pe altii in pericol, chiar ii luati dupa voi. daca vrezi sa stiti ce inseamna durerea de ce nu incercati un meci cu zmarandescu sau daca vreti sa stiti cum e viata de apoi de ce nu va duceti la un preot ??nu trebuie sa aveti peste 100 cai sub voi ca sa aflati asta. trist este ca sunteti si incurajati sa va spargeti capetele..... de ce nu.. luati-va super sport ... se mai elibereaza traficul in felul asta. va si recomand ceva daca tot aveti fonduri : yamaha R1 - e cea mai sigura motocicleta.
  9. vitezist

    Ktm Rc8

    arata ca un ferrari -suv:( mie unul nu-mi place ..
  10. daca as avea circuit in spatele blocului as renunta si eu, m-as multumi cu ktm-ul pt traficul asta spurcat.. parca am fi in Japan in unele zile-nopti dar cum nu am circuit in spatele blocului .. asta este:D e ca un drog.. ce sa fac daca nu am unde sa mi-l iau??
  11. sincer .. daca sunt reglate bine si motorul nu e obosit rau ar trebui sa pornesca din prima, dar cu socul tras.
  12. multi care postati aici sunteti fani campaniilor antiaccidente.se vede clar ce ati declarat si de ce... dar nu protejati pe nimeni,fiecare cand se urca tot ii da cat ii cere motoru.. de ce sa-l chinuie? sa revenim la viteza de croaziera: _ pai sincer e greu sa ai o viteza de croaziera pe drumurile noastre cu 2 benzi si super aglomerate.daca as circula numai afara pe autostrazi, as merge linistit 250 km/h__ mai mult e periculos, mai putin iarasi e periculos:) in Romania insa , eu nu pot spune ca am vre-o viteza de croaziera.. adica constanta: merg intre 120 si 250 km/h. adevarul este ca daca as circula cu 120 ar fi mai simplu.. as putea s-o tin constant.. dar cine merge cu 120 si are peste 600 cc chiar minte cu nerusinare . domnu' alien.. acum 2-3 saptamani spre Turnu.. ai trecut pe langa mine..mda cred ca stateam pe loc si tu aveai cam 120.. ......pe dreq .... mergeam tare si ai trecut ca migu'... sau incercai doar varfuri..stiu, tu nu mergi asa de obicei:))) asfalt uscat ... si imi cer scuze , acum mi-am data seama ca se vorbeste in mile aici
×
×
  • Creează nouă...