InXS Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 am fost si eu si a fost super marfa mai ales ca motocicleta mea nu mai termina benzina si ma ofticam rau ca nu mai opream ca alta data pe la benzinariii mi-a placut murt salteaua elastica si piscina lu' bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 15, 2004 Autor Share Postat Iulie 15, 2004 Nu te-am vazut la Constanta la intalnire... eu am fost cu cortu'... SIC!! ...si cu conserva, ca la o adevarata intrunire de motociclisti OK, mea culpa, data viitoare cand ne hotaram mai din timp va anuntam si pe voi...dar sa nu aud ca nu va place la cort ca e pamantu' tare, ca da grindina, ca drumul forestier e prea mocirlos, nu e apa calda, nu va plac burnouturile la 4 dimineata , participantii se imbata ranga etc. pentru ca (dez)organizatorilor NU LE PASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 15, 2004 Share Postat Iulie 15, 2004 bai tu asta cu tobekle sparte vezi ca te bagam in sedinta ...Pentru tine: "Domnu' asta!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate