me_stz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 de ce nu va place..nu stiu Nu place lumii pt k seamana cu un ciclomotor. Mie mi se pare interesant si cred k se descurca bine off-road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 sachs! asta e firma, dar modelul asta se face de vreo 2 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 personal apreciez tare designul sau. de asemeni sunt foarte ingrijit facute. misto si optiunile pentru cutia de viteze care poate fi automata sau manuala cu 4 trepte pe de alta parte pozitia pe el mi s-a parut destul de incomoda - are ghidonul foarte jos. cel galben din poza de mai sus e de 125 si e ceva mai ok pentru ca are ghidonul ceva mai inalt si saua mai lunga. la inchiderea editiei: aseara la cursa de scutere cine credeti ca a iesit pe ultimul loc la clasa 49? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 personal apreciez tare designul sau. de asemeni sunt foarte ingrijit facute. misto si optiunile pentru cutia de viteze care poate fi automata sau manuala cu 4 trepte pe de alta parte pozitia pe el mi s-a parut destul de incomoda - are ghidonul foarte jos. cel galben din poza de mai sus e de 125 si e ceva mai ok pentru ca are ghidonul ceva mai inalt si saua mai lunga. la inchiderea editiei: aseara la cursa de scutere cine credeti ca a iesit pe ultimul loc la clasa 49? un sachs limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 bingo ... si parea sa fie modelul cu cutie automata... la noi sunt inca la inceput insa din ce-am vazut pe net nemtii si frantujii scot destul de mult din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Nu place lumii pt k seamana cu un ciclomotor. Mie mi se pare interesant si cred k se descurca bine off-road Scuze ca te corectez dar ciclomotor este si scuterul tau si al meu si toate scuterele de 49cmc...probabil ai vrut sa zici "moped" , dinala cu pedale nu??? Si mie imi place mult cu arata ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Scuze ca te corectez dar ciclomotor este si scuterul tau si al meu si toate scuterele de 49cmc...probabil ai vrut sa zici "moped" , dinala cu pedale nu??? Si mie imi place mult cu arata ala... vezi ca esti in cautare de posturi... postul ala era de 16 zile > 2 saptamani si ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Eu am vrut sa zic doar ca imi place si mie motorasul ala ca are unu la mine in oras si am avut acazia sa merg si eu cu unul...aia am vazut-o din greseala...mai bine stai in banca ta copile si vezi ca te asteapta bicicleta in fata blocului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Eu am vrut sa zic doar ca imi place si mie motorasul ala ca are unu la mine in oras si am avut acazia sa merg si eu cu unul...aia am vazut-o din greseala...mai bine stai in banca ta copile si vezi ca te asteapta bicicleta in fata blocului... ce glume de pompieri aveti in voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate