Sari la conținut

io, bogo

Super Membru
  • Număr conținut

    1.399
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.roundmania.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    anu' trecut
  • Motocicleta
    beemere
  • Numar Moto
    3
  • Club
    Ride4Fun

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '07 Rieju Spike; '02 BMW F650 Scarver; 07 BMW R1200GS; '07 BMW R1200GS

Vizitatori Recenți Profil

878 citiri profil

io, bogo's Achievements

  1. Cata vreme n-au precizat despre a cui sotie e voba, campionatul e deschis...
  2. Salutare, e cinva care stie pe cineva care a auzit de cineva care dezmembreaza un R1200GS K25 (<2008)? Am nevoie de tripla inferioara de furca (part number 31427664956). Posibil sa se potriveasca si de la modele mai recente dar nu am verificat. Multam'!
  3. ... care îi depaseste talentul. Inca de cand l-a I locust pe JLo last echipa de using mi s‐a part Copiague perfect a sa - pilot bun dar character zero. Si din cate am value Yama are tolerant foarte mice la astfel de situatii.
  4. Avem un nou MM la Moto3? Nu numai ca le-a rupt gura dar la final parea si foarte relaxat si stapanit. Daca la 16 ani reuseste sa faca asta (si sa ramane si constant) peste cativa ani iar o sa injuram ca cineva omoara campionatele Saracu McPhee McPhee avea un X pe casca? Prea l-a nimerit mobra lui Alcoba la fix...
  5. Secunda aia de-o câștiga Yama pe primele 3 sectoare se topește în 4 unde am văzut diferențe de top speed și de 20 km/h in favoarea Ducati. În cursa cred ca va fi și mai grav pentru ca în zonele virajate poți da de trafic care sa te încurce. Pe linia dreapta, nu prea. Cred ca singura șansă pe care o are Yama e anticipata schimbare de aderenta. Și-atunci surpriza va veni de la Petronas. Recordul de viteza al lui Zarco n-ar trebui anulat? În contextul în care timpii pe tur se validează doar dacă pilotul rămâne în limitele circuitului, n-ar trebui sa fie valabil și pentru v max? Pentru câștigător as pune banii pe Jack sau Morbido.
  6. Se laudau cei de la Wuderlich ca fac unul omologat in EU. Dupa ce au anuntat lansarea cu surle si trambite, l-au scos de la vanzare de pe site...
  7. Damn! Taman in perioada aia cautam far. La o luna distanta am luat unul nou. N-a costat decat un rinichi Nu stiu daca va interesa pe cineva vreodata dar las si eu asta aici. Problema - computerul de bord nu mai arata nivelul de benzina, raporteaza rezervorul gol. Situatia s-a mai repetat de doua ori cu aprox un an in urma insa si-a revenit dupa o reponire. De curand senzorul de nivel a inceput sa nu mai simta nimic. Am gasit solutia in clipul de mai jos. Pentru ca e un subiect destul de delicat fac urmatoarele precizari: 1. A functionat 2. Nu e woodoo. Se pare ca in timp apar fisuri in banda rezistiva a senzorului pe care tensiunea mare indusa de piezo le sudeaza. 3. Nu e o reparatie perena. Insa intarzie o investitie de vreo 200 de euro cu ceva ani. Aprox 150 senzorul plus manopera. Tre' o scula speciala pentru demontarea ansamblului pompa de benzina / senzor. Bine, asta se poate improviza. Insa e necesara o vizita la service pentru ca e necesara recalibrarea calculatorului cu noul senzor. Si, din cate inteleg, acesta trebuie sa fie uscat. 4. Cel putin din experienta personala pot spune ca e safe! La prima vedere poate parea putin hazardat sa te apuci sa faci scantei in rezervor insa nu e chiar asa. Pentru combustie/ardere/oxidare e nevoie de doua elemente: combustibil si oxigen(aer). Rezervorul e plin de combustibil. si cu ceva gaz - care in general e vapori de combustibil. Deci nu prea e oxigen. Problem solved. 5. In mod cert metoda functioneaza la toate celelalte modele (R, K, etc.) care beneficiaza de aceeasi metoda de masurarea nivelului de benzina din rezervor.
  8. Moto3 - mi-a placut japonezu' ala mic de la SIC. Moto2 - foarte tare frac-su lu' Rossi. 2 pozitii castigate in primele 2 viraje. S-a zbatut putin pentru victorie si a meritat-o. De asemeni jos palaria pentru Sam Lowes. Plecat din fata boxelor a terminat pe 8. a mers ca un diavol britul. MotoGP - LOL. Zici ca-i divizia B la fotbal. Dovi de pe gloriosul loc 7 la lupta stransa cu marele top gun preia sefia clasamentului. Quarta, ca la moto3 a venit pe cai mari dar, vorba cuiva, va muri speranta. Nu asa se castiga un campionat. Iar alta sansa nu cred ca mai prinde. Ma tem ca nici Dovi. La ce-am vazut pana acum nu prea merita nici unul. Ar fi fun sa sa implineasca profetia lui BB - vine Marc, castiga cateva curse si le ia campionatul. Misto Morbido. Nu spectaculos dar eficient. Asteptam de mult o victorie a sa si a castigat-o cu brio. Sunt curios daca au existat ceva comunicari in echipa Suzuky. Gen 'maping 8'. Prea s-au schimbat brusc lucrurile intre Rins si Mir in ultimele 2 ture. Daca au existat - bravo lor. Si-au asigurat un loc pe podium. Rins a tot incercat si-a dat pe langa. Mir a reusit din prima. Nu prea stiu cum functioneaza viagra asta. N-am utilizat. Din ce am vazut insa, pare ca mai mult de 20 de ture nu tine . Chiar si-asa jos palaria pentru mos. A reusit sa ramana sus. Si (pentru a cata oara?) l-a batut pe Vin. Mi-au placut atitudinile de la final - Vin era fiert (imi mentin parerea - e reincarnarea lui JLo), Ros era happy. cam despre asta e vorba.
  9. De notiunea de "block pass" isi aminteste cineva? Pana la urma cine decide, cel care e in fata sau cel care e pe trasa "corecta"? Si cine decide care e trasa corecta?
  10. Cu un nou Lorenzo ne-am procopsit de vreo 2 ani in persoana lui Vin. Zici ca are mereu un bat infipt in dos. Quarta e simpatic. Desi da, e posibil ca in viitor sa omoare ceva curse. Interesant: Ros a avut legatura cu toate podiumurile de azi: moto3 - Vietti; moto2 - fracsu si Bezzecchi; motogp - el insusi. Multi piloti si echipe au facut treaba buna azi. Dintre toti insa, cel mai fericit mi s-a parut tatal lui Sic. In sfarsit proiectul sau a avut succes. Asta da omagiu!
  11. Contra cost exista si varianta looksport.ro. E 10 eur abonamentul pe 6 luni. Nu-i chiar gratis dar aproape...
  12. N-as fi zis ca JLo a avut atat de multi fani. De cand nu mai concureaza tribunele sunt goale Extraordinar Quarta! Tot weekendul. N-avea nicio sansa cu MM pe pista insa a meritat victoria cu varf si indesat. MM iar a salvat-o fabulos. Cred ca e salvarea la cea mai mare viteza de pana acum. Extraordinara recuperarea. Pacat de tavaleala. La cat de rau a aratat s-ar putea sa-l coste campionatul mai ales in formula condensata de acum. S-a dovedit inca o data ca singurul care-l poate bate pe MM e 93. Cumva a reusit si Dovi s-o dreaga pe final. In rest, cam sters... Stie cineva ce-a patit Vale?
  13. Hai mai, nu fiti rai! Spre exemplu nici eu nu-s ginecolog da' nu ma deranjaza sa arunc o privire.
  14. Din ce in amintesc in 2013 Honda avea seamless full (si pe up shift si pe down shift). Yama avea doar pentru upshift. Parca dupa vacanta de vara a aparut si yama cu cutia full seamless.
×
×
  • Creează nouă...