atihav Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Ce viteza prinde un ij? Si cum pot modifica sa mearga mai repede? Multumesc pentru informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 ce ij? daca e jupi 140-145 pe ceas... real nu am idee, cred ca 130 max. daca al tau nu prinde atata nu iti mai spun ce sa-i faci ca sa prinda mai mult pt. ca o sa moara urgent. daca e planeta iar o sa moara indiferent de stare daca il modifici, se caleaza ambielajul in primul rand (da, ambielajul, nu setul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Stress,pe cand Super Jupi 400 pe ecrane?sau ai abandonat proiectul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 pe cateva zile, sa vad cum fac cu rahatu' ala de frana, am o idee, maine o pun in practica... peseu: ce dreq e cu planeta aia macelarita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate