Redresor Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Revin!Acum am gasit un Voshod la Buzau.Cine are un papuc,remorca,aro, etc si poate sa ma ajute si pe mine sa il aduc?se plateste,normal........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 0720 50 50 50 - Razvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tashulina Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Cata M de pe forum, are remorca. Il poti intreba: 0722 621 060. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 12, 2007 Autor Share Postat Aprilie 12, 2007 Multumesc.Am sa ii sun pe baietii respectivi,inainte sa stabilesc o data de intalnire cu posesorul motoretei........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 (editat) Revin!Acum am gasit un Voshod la Buzau.Cine are un papuc,remorca,aro, etc si poate sa ma ajute si pe mine sa il aduc?se plateste,normal........ cand cautai mobra hoinar ziceai ca esti in sibiu...la buzau dupa voshod...il mai platesi o data. la boala asta"MOTO" nu exista vaccin...iremediabil si irecuperabil daca te musca. asa ca ia-ti motor! God must love stupid people that he made so many! Editat Aprilie 15, 2007 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 cand cautai mobra hoinar ziceai ca esti in sibiu...la buzau dupa voshod...il mai platesi o data. la boala asta"MOTO" nu exista vaccin...iremediabil si irecuperabil daca te musca. asa ca ia-ti motor! God must love stupid people that he made so many! Deh, ce sa fac si eu ? Am asteptat la greu pana sa gasesc o moto,ca tot imi zicea ala cu hoinaru de la tarnaveni ca mi-l da azi, maine,etc.......(( Oricum, voshodul asta are ceva probleme,asa ca tot pe forum am sa va intreb..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_b Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Tipu de la Tarnaveni n-a dat nici acum Hoinaru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate