Clasic Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 cine stie ce poate avea de-mi impusca contactele (electrovalva)? cateodata merge 500 km fara a avea nimic, alteori dupa 50 km imi impusca platina aia si se opeste...pls help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 incearca sa fi mai explicit. e pompa sau electrovalva? unde se afla situata? de obicei cand unui consumator i se impusca contactele, inseamna ca exista pe acestea un contact imperfect. se iau la curatat cu hartie abraziva si degresate. spor. sper sa fie asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 cine stie ce poate avea de-mi impusca contactele (electrovalva)? cateodata merge 500 km fara a avea nimic, alteori dupa 50 km imi impusca platina aia si se opeste...pls help! contact imperfect sau poate lipseste un condensator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Aprilie 14, 2007 Autor Share Postat Aprilie 14, 2007 da, pe pompa de benzina exista doua contacte (ca o platina), dar nu am observat nici un condensator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate