flying--boy Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Cine vrea sa faca o excursie in weekend? (m am gandit la Sinaia ..) Conditii:-scutere inmatriculate -dpdv tehnic OK -viteza 60-70 ora (medie) Astept doritori......daca nu ....ma duc singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 15, 2007 Autor Share Postat Aprilie 15, 2007 pana la urma am plecat singur.......pe drum m am intalnit cu Razvan care mergea tot la cota 1400 .......in curand si pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 pana la urma am plecat singur.......pe drum m am intalnit cu Razvan care mergea tot la cota 1400 .......in curand si pozele.... Care Razvan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Care Razvan? nu e de pe forum.....am trecut pe langa el pe la Comarnic......si l am intrebat unde merge....a fost misto.....am fost la cota 1400:mici +bere (fara alcool).....dupa aia am urcat la 2000 cu telefericul.....super tare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PAUL ARCTIC CAT Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 pai .......si cu scuterul ce ai facut???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 scuterele le-am legat de gardul de la teleferic...la cota 1400 nu prea se fura....sau am avut noi bafta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 iata si pozele de la munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 misto...nu???....oricum pozele nu reflecta 100% peisajul de la Cota 2000......coborarea de la Cota 1400....gustul micilor de la terasa din Sinaia...etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 a urcat agility 50 pana la cota 1400? Dupa ce imi scot placutele, vreau si eu sa ies pe la munte pe undeva cu motorasul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Aprilie 20, 2007 Autor Share Postat Aprilie 20, 2007 a urcat agility 50 pana la cota 1400? Dupa ce imi scot placutele, vreau si eu sa ies pe la munte pe undeva cu motorasul meu dap...a urcat...n ai vazut ca era legat de gardul de la teleferic?...poti sa mergi linistit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 mijto poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 mijto poze tu cati ani ai bai rock_angele? esti imposibil, pe cuvantul meu! daca nu ai (aveti) ceva interesant de zis, stai linistit in banca ta sau plimba-te cu motorasul tau ca sincer nu ma intereseaza ,nici pe ceilalti nu cred, ca spui tu "mijto poze" (cu j ca sa sune mai "jmecher"). Argumenteaza-ti parerea... iti place cromatica, incadrarea, lumina sa stie si greierasul nostru ce poze hartistice ai vazut. Hai lasa-ne si vezi-ti de drumul tau fara sa mai poluezi forumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 daca cumva e interesat cineva sa vina pe HUTA la Sambra Duminica ... sa ma anunte si pe mine...suntem mai multi scuteristi/motociclisti din sighet care merge:) PM daca e ceva:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 10, 2007 Autor Share Postat Mai 10, 2007 daca cumva e interesat cineva sa vina pe HUTA la Sambra Duminica ... sa ma anunte si pe mine...suntem mai multi scuteristi/motociclisti din sighet care merge:) PM daca e ceva:D unde e HUTA?..chiar n am auzit niciodata de locatia asta...eventual sa pui si o harta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 Huta e prin judetul Bihor. ce ai putea vedea: http://www.romanialibera.ro/a91493/batalia...hitul-huta.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 nu e in bhior HUTA:) .... http://www.emaramures.ro/index.php?page=de...t=2&id=5642 Aici e SAMBRA OILOR un festival super fain:D sper ca vine careva:) Sau cautati pe google : sambra oilor HUTA Bafta..astept cat mai multe raspunsuri cu cei care vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 11, 2007 Autor Share Postat Mai 11, 2007 Huta e prin judetul Bihor. ce ai putea vedea: http://www.romanialibera.ro/a91493/batalia...hitul-huta.html e cam departe...sunt din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 e cam departe...sunt din Bucuresti pacat daca erai din MM era super...distractie cat incape..alea alea...poate alta data...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate