amimagz Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 ideea era urmatoarea: a inceput postul cu targoviste, targoviste ramane. vreau sa ajung la breaza neaparat anul asta, in nici un caz doar o zi, pt ca tre sa bem si noi ceva.... de aia astept sa fie mai cald ca sa putem ramane peste noapte cu corturile unde a fost anul trecut intrunirea! prin iunie asa cred ca e ok, deocamdata sunt putine grade noaptea pana la bere am gasit tuica in frigider Am inteles asta mane! Nu e nici o suparare!! Doar ca era o propunere... Si mergeam pt 2 zile ca sa putem sa si bagam din plin Toate cele bune! Si distractie placuta maine la TGV!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Am uitat sa intreb: CINE ARE UN GRATAR PENTRU PADURE? ...al meu e mic si merge doar pe aragaz. Carbuni, fripturi, mici si condimente luam de pe drum, dar nu stiu daca merita sa luam si un gratar nou... See u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moscku Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 deci la ora 1unu se pleaca la breaza in gasca, intalnurea la 1unu jumate la arcu de triumf, foxule, be there!!!, cu gagica cu tot si cat mai putzine bagaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate