Sari la conținut

Lilith.

Membra
  • Număr conținut

    142
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    PM

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Newcastle
  • Carnet moto din
    05.05.'05
  • Motocicleta
    CBR 600F
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk 125, Ij Planeta 5, Kawasaki EN 500, Suzuki VS 800 GL Intruder, HD Sportster 1200, BMW F650 CS, Rebel 250, nighthawk 250, CBR 600 F

Vizitatori Recenți Profil

1.360 citiri profil

Lilith.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Lilith.

    Poze

    Pai nu. E cam frig aici, nu am ce sa caut la plaja. Am poze de la diverse festivale. Astea se pun?
  2. Nu chiar toate, eu sunt perfect de acord cu tine. Nu pot decat sa ma bucur ca nu sunt singura care gandeste asa. On-topic: motocicleta a aparut pentru mine sub forma unui accident (si la propriu si la figurat).
  3. Lilith.

    Olandezii Zburatori

    CBR 600F; 0638.559.834 Sugestii nu am; toata Olanda este noua pentru mine. Sambata, duminica? Ora? Si cel mai important... locul de intalnire? Totusi suntem la ceva km distanta unii de altii.
  4. Multumesc frumos! Functioneaza pe baza de referinte, dar la inceput, nimeni nu are! Deci da
  5. Numele meu e "lilith."; nu reusesc sa fac linkul cu punctul de la sfarsit cu tot
  6. Link-ul de mai sus e gresit, nu stiu ce de nu reusesc sa pun link-ul corect catre profilul meu.
  7. Uitasem... http://www.couchsurfing.com/people/lilith. Ma bucur ca mai exista oameni in comunitatea moto care imi impartasesc ideile
  8. Pentru cei care nu cunosc termenul de couchsurfing, sa va spun cate ceva despre conceptul acesta. Nu, nu te dai cu canapeaua pe val , este de fapt o chestie foarte interesanta. Ce presupune: o minte deschisa, dorinta de noi cunostiinte... si o canapea. Mai pe scurt, dai sfoara-n tara ca ai o canapea disponibila si astepti oameni dornici de a bea o cafea cu tine. Exista o comunitate, care a adoptat conceptul si il pune in aplicare; ei asteapta oameni sa ii viziteze, sa le arate imprejurimile sau pur si simplu sa le ofere un loc de dormit (www.couchsurfing.com). Adica tu ma vizitezi, eu te vizitez pe tine sau pe oricine altcineva, samd. Exercitiu de imaginatie: ai o mare lista cu oameni, in toate colturile Europei, nu ai foarte multi bani de cazare si vrei sa vizitezi cat mai multe locuri... nu ar fi frumos sa stii ca te poti duce in Viena, sa ai unde sa te cazezi, sa stai cateva zile, sa cunosti noi persoane, apoi sa te duci in Berlin si sa o iei de la capat? Eu cred ca da. Acum amplificand imaginea asta, iti rezulta o Europa plina de puncte, fiecare punct insemnand un prieten si o canapea, tu la randul tau fiind un punct. Stiu ca mai exista aici pe forum o lista cu persoane care ofera cazare, ajutor, informatii, etc. pentru motociclisti, dar numai in Romania. De ce sa nu fie si pentru Europa? Ce prespupune couchsurfing pe 2 roti? Sa zicem ca ai o problema cu motocicleta cand esti prin Austria, nu ar fi frumos sa ai o adresa si un numar de telefon pentru cazuri de genul asta? Sa stii ca este o persoana pe undeva pe aproape care te poate ajuta? Sau simplul fapt ca treci prin zona si ai pe cineva care sa iti spuna despre taxe, rute, ce sa vizitezi, de ce sa te feresti, pur si simplu sa bea o cafea cu tine sau sa iti ofere cazare pentru o zi-doua-trei? Ii invit pe toti cei care sunt stabiliti prin diferite colturi ale Europei si care gandesc la fel, sa lase cateva date de contact, adica un nr de telefon, un mail, si informatii despre eventuala canapea disponibila. Incep eu: locuiesc in Amsterdam, pentru un an incepand de la data aceasta, pot oferi cazare pt 2-3 persoane, inclusiv garaj pentru 2 motociclete sau o masina. Pot sa va arat Amsterdamul si imprejurimile (atat cat le cunosc si eu) si va pot oferi alte detalii despre Olanda. Contact: PM sau 0031.638.559.834 – Olga PS: V-as ruga sa incercati sa mentineti topicul curat sa ne fie usor sa gasim informatia de care avem nevoie.
  9. Adica asta O gasesti la Motomania, pe Soseaua Pipera; costa in jur de 400-500 RON, nu mai stiu exact. Eu sunt multumita de ea.
  10. Taxa de drum in Austria pentru moto e 4.10 euro (sau 3.10, nu mai stiu sigur) si e valabila 10 zile (perioada minima). Mi s-a spus ca ar trebui lipit abtibildul ala undeva la vedere, ceea ce eu nu am facut (parea un lipici greu de dat jos de pe motor dupa aia). Drum bun!
  11. Multumesc... dar nu a fost vorba de cine stie ce curaj; chiar vroiam sa fac drumul asta. Senzatia de la sfarsit a fost "pacat ca s-a terminat, as mai fi mers cateva zile". Singurul lucru de care mi-a fost frica era ca s-ar putea strica ceva la motor.
  12. Saptamana trecuta am facut cea mai lunga calatorie de pana acum, mai exact 2300 km, Bucuresti-Amsterdam. Prima zi, Bucuresti-Arad a fost, evident, cea mai grea. A doua zi, Arad-Viena. Drumul foarte bun, totusi ceva bocaje pe centura Budapestei. A treia zi, Viena-Augsburg. Partea asta a fost cea mai frumoasa, prin Austria am mers pe autostrada spre Linz, in jur numai peisaje frumoase. In Germania am uitat sa setez GPS-ul corect, asa ca am mers pana in Augsburg numai pe "drumuri de tara", ceea ce nu regret; am trecut numai orasele mici si frumoase, drumul a avut si ceva viraje. A urmat o zi pauza in Augsburg, vroiam sa ajung la Louis sa ma uit de niste echipament. Ziua urmatoare, Augsburg-Amsterdam. Numai autostrada, croaziera undeva la 160-170; am prin si un blocaj, doar ca masinile de pe banda 1 se trageau pe dreapta, cele de pe banda 2 pe stanga, asa ca era loc sa trec lejer cu motorul printre ele. Singurul incident a fost ca s-a desurubat in mers un capat de ghidon, norocul meu ca aveam o surubelnita la mine, de fapt singura scula pe care o aveam. Poze nu am facut, ma plictiseam cand opream asa ca opream numai cand era neaparat necesar, adica in benzinarie. in Bucuresti, la plecare o motocicleta frumoasa intr-o benzinarie in Ungaria Pe autostrada spre Linz Prin sudul Germaniei la destinatie
  13. Geaca de piele Icon Tuscadero, marimea M, 200 euro. Este noua, cu etichete. Am cumparat-o din State, dar imi este mare. Are mesada termica detasabila, aerisiri; croiala de dama; culoare negru mat. contact 0721.268.770, 0766.268.864 sau PM
×
×
  • Creează nouă...