s-kidu' Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 uitati-va la pozele astea si spuneti-mi cate stiti despre motor e de JAWA din 1932 in 4 timpi de 350 cmc, are cutia de viteze (3 trepte) detasata de motor si multe ciudatenii nu am chiulasa la el.............daca are cineva ceva piese de motor si sunt la vanzare anuntati-ma multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 cred ca arata cam asa: numai ca asta e din 1935 - Jawa 350 OHV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 fa-ti chiulasa, nu e greu... la fel si axa... daca vrei contracot evident se pot face si in ro. admin edit: cand beau am gura spurcata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 uitati-va la pozele astea si spuneti-mi cate stiti despre motor e de JAWA din 1932 in 4 timpi de 350 cmc, are cutia de viteze (3 trepte) detasata de motor si multe ciudatenii nu am chiulasa la el.............daca are cineva ceva piese de motor si sunt la vanzare anuntati-ma multam fain Jawa 350 OHV,axc 70x90 mm,cam 11 CP,aprindere pe magdino Bosch.cadrul nu stii pe unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) uitati-va la pozele astea si spuneti-mi cate stiti despre motor e de JAWA din 1932 in 4 timpi de 350 cmc, are cutia de viteze (3 trepte) detasata de motor si multe ciudatenii nu am chiulasa la el.............daca are cineva ceva piese de motor si sunt la vanzare anuntati-ma multam fain uite inca ceva info despre motor.raport compresie 6:1,15 CP la 4000 rpm,110-115 km/h,carburator Amal,aprindere cu baterie Bosch,ungere cu carter sec[rezervorul de benzina ascundea si rezervorul de ulei],roti pe 19``.era o piesa faiana.pacat de starea in care a ajuns!Aaah!si e model 1935! Editat Aprilie 14, 2007 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 fa-ti chiulasa, nu e greu... la fel si axa... daca vrei contracot evident se pot face si in ro. admin edit: cand beau am gura spurcata cel mai tare edit ever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 (editat) uitati-va la pozele astea si spuneti-mi cate stiti despre motor e de JAWA din 1932 in 4 timpi de 350 cmc, are cutia de viteze (3 trepte) detasata de motor si multe ciudatenii nu am chiulasa la el.............daca are cineva ceva piese de motor si sunt la vanzare anuntati-ma multam fain Frateeee.... eu no sa mai vad motorul acela ca Va functiona vreo data........... Soryyyy pt tine.... Am avut si eu un motor de CZ 250 de prin '35 in 2t de pe la un unchi din pod si nu avea aprinderea..... asa ca l-am parasit.. ...... mai am doar pistonul.... Editat Aprilie 14, 2007 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Frateeee.... eu no sa mai vad motorul acela ca Va functiona vreo data........... Soryyyy pt tine.... Am avut si eu un motor de CZ 250 de prin '35 in 2t de pe la un unchi din pod si nu avea aprinderea..... asa ca l-am parasit.. ...... mai am doar pistonul.... motorul se poate face,dar ce folos daca nu mai exista cadrul.lol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate