fabi Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Fiind duminica si in casa ne avnd ce face, ne-am hotarat sa iesim putin cu motoarele, vreme buna, soare si cald. Ne-am hotarat initial sa mergem la lacul Breazova dar vazand drumul si mergand o portiune pe el am luat hotararea de a ne intoarce si a merge spre Valiug. A fost fain, mai ales dupa ce pupi un magar Iar pe la 7 a fost plecare spre casa, lin dar sigur. Ne-am hotarat ca ziua de azi sa fie numita, cel putin numai pt noi Virago Of-Road, pozele spun de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 Hehe bine ca a fost ceva reciproc, vad ca si magaru vroia sa te pupe. Daca obligai magaru ajungeam la alte chestii . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 bravo,frumoase poze si distractie in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate