Sari la conținut

fabi

EX+
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fabi

  1. Salut, sunt si eu posesorul unui Honda Shadow de 125, 7500 km momentan... intrebarea mea e ce ulei as putea sa-i bag, as vrea sa-i fac schimbul de ulei totusi se anunta un an frumos... daca ar putea sa ma ajute cineva i-as fi recunoscator, multumesc anticipat si asfalt uscat!
  2. Viraga e a tatalui meu... Si am condus-o si eu, inclinandu-ma cu ea fff mult asa ca...
  3. Am testat o Honda Vaardero de curand si merge ffff bine... si un cbr de 125 acum ceva vreme si eu avand 1.87 nu mi-a placut cum a mers mie plancandu-mi sa ma inclin cu genunchiul pe jos am simtit ca-mi fuge prea rau spatele... deci Varadero e cel mai tare motor la clasa 125 cu exceptia Yamaha R125
  4. fabi

    Viitor Accident

    Omule da' nici nu te-ai dat amre cu trecutul tau... recunosc ca si eu la 10 ani deja mergeam pe motor... si pe o roata (poveste similara cu a ta) dar spre deosebire de tine am purtat mereu casca... si nu e pt politie ci pt simplu fapt ca vreau sa prind si urmatoarea tura pe motor. Am citit povestea ta dar... mai mult m-am enervat pt ca prea te lauzi, si ce vrei sa spui prin chestiile alea ca nu vrei sa dai anumiti motociclisti in trafic? Fi atent o chestie ce am invatat de la prieteni cand imi ziceau sa merg cu grija, ziceam la fel ca tine ca vorbesc prostii dar cand ajungi sa ai aproape 300.000 km pe motor incepi sa intelegi ce isneamna reflex, ce inseamna viteza... ce inseamna sa fi bun. Sfat pt tine... vrei curse baga-te i ncampionatul national, baga-te la MotoGP, baga-te cu rossi la un challenge! Daac esti asa de bun... Oricum mult prea trsa de par chestia asta si crede-ma ca motoarele alea lenese de care ziceai tu alea sunt puterea adevarata, daca tu ti un motor de ala de 300-350-400 kg pe drum si faci si manevre de evitare atunci esti bun pana atunci motociclist de ala de cartier care se da in adidasi si dupa aceea il plang toti ca si-a rupt gatu'! Asfalt uscat tuturor!
  5. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Daca ai manualul de la virago incearca sa le reglezi, preferabil o trepta sub hard... atunci s-ar putea sa nu ami ai probleme... P.S. Problema cu frana am rezolvat-o
  6. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut, am si eu o mica problema. Mi-am shcimbat cauciucul pe fata si cand mi-am dat roata jos mi-au picat placutele de frana, le-am pus la loc si acum mi s epare ca frana nu mai prinde atat de bine, asta dupa ce am inlocuit uleiul scurs cu DOT 4. Ce sa fac?
  7. Suuper tare, faine pozele...sa inteleg ca va-ti distrat suuper fain , stati ca iarna viitoare o sa ies si eu cu motorul meu, si nu o sa mai fiu pasager .Suuper tare sa vedem poate iesim si noi odata cu voi, la o alta etapa "Viragoo offroad" ...mai vb pe mess
  8. Sa va lamuresc: Virago-ul este al tatalui meu si el mai intra pe forum cu contul meu si de aceea am pus achizitiile lui la profiulul meu + ca in 2 ani virago va fi a mea, deci momentan e in familie, f aproape de mine... Va multuemsc inca odata de pareri va sunt recunoscator
  9. Va multumesc de pareri, cred ca o sa raman tot la Honda CBR 125 R. Oare pot sa-i bag o roata mai lata pe spate? Eu sunt innebunit dupa CBR pt ca m-am carat cu una a unui prieten si mi-a placut la nebunie. N-am putut sa vad ce poate pt ca n-ame frana fata si cea spate prinde cam rau si n-am putut sa-i dau mai mult de a 2-a, dar pt niste mici teste mi-a placut
  10. Salut, as dori sa-mi cumpar si eu un motor dar nu stiu daca se mai poate da la 16 ani pt A1. As dori sa-mi cumpar un Honda CBR de 125, ce parere aveti sunt bune, as dori sa-mi dati niste pareri pro si contra. Ce alte motoare in 4T mai sunt (ma refer la speedere). Multumesc Anticipat si astept un raspuns cat se poate de repede. P.S. Imi cer scuze pt creerea acestui topic dar nu am mai vazut unul cu o tema asemanatoare!
  11. Fiind duminica si in casa ne avnd ce face, ne-am hotarat sa iesim putin cu motoarele, vreme buna, soare si cald. Ne-am hotarat initial sa mergem la lacul Breazova dar vazand drumul si mergand o portiune pe el am luat hotararea de a ne intoarce si a merge spre Valiug. A fost fain, mai ales dupa ce pupi un magar Iar pe la 7 a fost plecare spre casa, lin dar sigur. Ne-am hotarat ca ziua de azi sa fie numita, cel putin numai pt noi Virago Of-Road, pozele spun de ce
  12. fabi

    Ingalbenirea Tobei

    Incercati cu feruginol.
  13. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Barna imi spui si mie cu cat ai putea aduce un sissy bar de virago. Merci anticipat! P.S. Cu ce sprei sa o dau inainte de a primi botezul ploii?
  14. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Nu prea cred mai sunt sanse de iesit anul asta cu motorul, cel putin aici la Resita, unde ninge incet si acum.
  15. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Bronto ti-am gasit o Viraga de 1100, model din '89, baterie, tevi custom, noi noute numere de lizing si in primavara trebuie platita nu stiu ce taxa in valoare de 100 sau 150 euro iar motorul costa 3300 negociabil, daca vrei iti mai dau detalii. P.S. Motorul arata si suna suuuper.
  16. Dumnezeu sa-l ierte si odihneasca-se in pace. R.I.P
  17. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Daca vreti si credeti ca nu-i asa de departe veniti spre Resita, aveti ce vizita.
  18. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    He he he, ati vrut sa faceti reclama ca nu conduceti motoarele bauti. Fabi bravo voua(ma refer la ambele iesiri). Noia am iesit pe ruta Resita-Kilometru 8-Soceni-Tarnova-Resita, dar din pacate n-am facut poze.
  19. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    E din 94 si are 45000 km, dar cat costa? Vad ca e putin mai modificat decat un Virago standard, are aripa de alt tip cred ca e de dragstar si ceva carburator dar daca e peste 3000 euro n-are rost. A mea e din 92 20.000 km si a fost 2900 euro. Spor la cautari in continuare!
  20. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    @allec: las' ca ne fac autoritatile pasaje subterane si ne caram si iarna la caldurica, sau poate doar cei care stau prin zona acestor pasaje. Dar cred ca pana le construiesc, va reincepe iar linia de producie a Viragelor de toate cilindreele. @lorevergrey: ma bucur pt tine. Deja am putea incepe o discutie despre cum se conserva o Viraga pt iarna si pregatirea ei pt noul sezon. Voi cum procedati cu ele?
  21. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Viraga mea in haine noi, doar in proba, azi le-am pus mai bine.
  22. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    iacomia: Stiu ca sunt cam scumpe dar incearca pe www.highwayhawk.com, iei codul stopului care-l doresti pt Virago si trimiti un mail cu codul la moto@motoland.ro sa-i intrebi cat costa.
  23. Bravo, foarte fain, si cald, nu ca aici. La anu', milica, poate venim si noi in colo, poate si tu aici .
  24. R.I.P Pacat, pacat, pacat, mare pacat. Sper ca o data si-o data se va opri lantul negru. Conoleante familiei
  25. fabi

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Allec, asta e pt urmatorul sezon , imi fac proviziile.
×
×
  • Creează nouă...