Merac2000 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Astazi mi s-a potrivit de o excursie in imprejurimile Abrudului. Pentru cei care nu au fost in zona, poate cateva poze ii vor ajuta sa-si faca o idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Nu-i pacat de cioparash... Am vazut si celelat topic. Concluzia e clara. Cred ca ia nevoie de ENDURO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merac2000 Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Nu-i pacat de cioparash... Am vazut si celelat topic. Concluzia e clara. Cred ca ia nevoie de ENDURO. Sunt din ce in ce mai convins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Socrul meu e din Bucium sat si ma gandeam sa dau o tura cu F 650 -ul meu pe acolo dar e drumul lung tocmai din Bucuresti dar poate ca o sa-mi iau ceva neinmatriculabil si ieftin ca sa-l tin in shopru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merac2000 Postat Mai 14, 2007 Autor Share Postat Mai 14, 2007 Oare cine-i? Poate-l cunosc! Daca vii prin zona, da un semn. Si a mea moto e aproape neinmatriculabila, dar am reusit sa trec de Vama cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate