Soti Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Sunt interesat de o cheie de contact de Simson.(pentru ca tocmai am facut rost de contact ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Sunt interesat de o cheie de contact de Simson.(pentru ca tocmai am facut rost de contact ) Daca vrei, sau daca ai posibilitatea sa o faci la strung, ma chinui eu sa-ti trimit o schema dupa a mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) Daca vrei, sau daca ai posibilitatea sa o faci la strung, ma chinui eu sa-ti trimit o schema dupa a mea! Multumesc,daca ai posibilitatea sa iei cotele corect e bine si asa. Editat Aprilie 17, 2007 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate