sorin450 Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 As dori sa stiu si eu ce motoare enduro s-ar preta pentru fete la 1.60-1.65 si greutate 50-52kg. As vrea sa stiu ceva bun pentru o incepatoare care vrea sa faca, in timp , si hard-enduro. Care sunt cele mai "usoare" motoare de s-ar preta la asta?. KTM SX-85 ar fi ceva bun? Eventual postati si greutatea lor daca avetzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Eu as spune sa inceapa cu un Suzuki DR 125 sau o Honda XLR 125 sau o Kawasaki KMX 125. Nu par asa inalte, puterea nu este intimidanta si se pot incepe cu ele si iesiri mai hard.de asemenea si un KTM LC2 125 ar fi bun. Avantajul ar fi si ca toate sunt inmatriculabile. Sincer, un KTM sx 85 , as lua numai pentru un copil care vrea sa inceapa o pregatire pentru concursuri de cross.Asta este parerea mea, ca prietena ta sa inceapa cu ceva mic , asta daca nu vrei sa scapi de ea , pentru a iesi dupa aia numai cu baietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Click!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate