Sari la conținut

sorin450

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://sbarnea.com
  • Skype
    sbarneasorin

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cambridge, UK
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    KTM 450 EXC
  • Numar Moto
    B-69-ZBR

Vizitatori Recenți Profil

333 citiri profil

sorin450's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am si eu de vanzare o Casca UVEX SX210 - negru mat - size: m - greutate: 1480 gr - putin purtata (32 ore) - fara evenimente - buretii din interior sunt detasabili, nu prezinta miros ! - Bucuresti pret 200 RON http://www.okazii.ro/catalog/3441308/turis....html#div_photo PS. O dau ca tocmai am primit una mai cool
  2. Vezi ca exista vopsea care se dupe la apa, sau mai multa apa (adica nu chiar la prima ploaie). Astfel nu suparam autoritatile
  3. de avia intros de acolo: a fost super distractiv si nu are sens sa expun punctele bune asa ca ma voi rezuma la remarci pt viitor: ar trebui sa existe doua trasee unul pentru incepatori si unul pentru avansati - eu ca incepator nu am putut face nici un traseu complet trebuie rezolvata problema marcajelor - a fost super nasol si multi si-au luat-o (incusiv eu) - probabil ca vopseua rezolva problema in padure si poate chiar in camp: si iarba vopsita cu "portocaliu" din 50m ar si suficient.... Asta sper sa rezolve problema ciorditului sau alternativ puneti bete in campie si manjiti-le cu bine cu rahat ! in ceea ce priveste natura traseului ar trebui ca traseul sa inceapa cat mai soft si sa devina din ce in ce mai greu astfel incat sa nu se mai formeze cozi... si ca sa nu te demoralizeze prea repede. organizatorii ar trebui sa aiba statii radio - recomand unele din SUA .... PS. faceti traseu de incalzire adevarat nu traseu care dupa ce-l faci nu te mai poti da (si asta nu o spun eu... ci multi altii). aduceti si ceva televiziune, aia de abia asteapta sa dea ceva pe post si chiar au ce!
  4. face careva un pustiu de bine si pune pe un torrent dirtwise-ul? sau pe un DC?
  5. As dori sa stiu si eu ce motoare enduro s-ar preta pentru fete la 1.60-1.65 si greutate 50-52kg. As vrea sa stiu ceva bun pentru o incepatoare care vrea sa faca, in timp , si hard-enduro. Care sunt cele mai "usoare" motoare de s-ar preta la asta?. KTM SX-85 ar fi ceva bun? Eventual postati si greutatea lor daca avetzi.
  6. Incerc azi sa obtin numerele provizorii si atunci problema se rezolva. Oricum vreau neaparat sa ies nu motorul in weekendul asta. Eu am fost de doua ori pe langa barajul de la Mihailesti-Cornetu. E o zona frumoasa pe malul argesului unde se poate merge si prin padure si pe drum si pe camp, dupa preferinte.
  7. Salut, Si eu sunt interesat de ceva pentru sambata. Probabil pe langa bucuresti ca nu am remorca si motorul nu e inmatriculat inca.
  8. suna interesant desi as prefera o varianta cu transport pe pe remorca (nu am inmatricularea facuta inca). Si "traseu pe ocolite" nu stiu in ce masura ma asigura din pct de vedere legal
  9. Eu as vrea sa ies dar exista urmatoarele probleme: 1. sunt incepator 2. momentan nu am cu ce transporta motorul pana acolo (nu am remorca).
×
×
  • Creează nouă...