SlipComunistu Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Salut fratilor, am cumparat nepra astra acum o saptamana si vreau sa stiu ce parere aveti despre ea si cine o cunoaste sa spuna ce bube are daca are sa stiu la ce ma astept. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xaker Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Respect pentru motorul asta...daca o sa ai grija de el o sa aiba shi el grija de tine! E mai greu pana ii cunosti bubele. E modificat destul de dragutz daca arata la fel de bine shi motorul...adika daca are facute imbunatatirile care trebuie e si mai bine ma refer la aprindere electronica si pompa de ulei pusa la punct(ca tare se mai infierbanta la mersul prin oras cand e pompa standart). si altele. Have fun!!! P.S. Daca nu e mare secret sa ne spui si cat ai dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Frumoasa lepra!Felicitari ptr ca ai ales D'nepr si respect ptr motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 si eu am fost interesat de ea, dar parca avea niste probleme la cardan, in rest o achizitie buna felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 si eu am fost interesat de ea, dar parca avea niste probleme la cardan, in rest o achizitie buna felicitari Pai am vrut sa o iau eu,....am tot incercat....puii mei daca omul era interesat sa-l dea imi zicea e bun la 12 mil:ok: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 Pai am vrut sa o iau eu,....am tot incercat....puii mei daca omul era interesat sa-l dea imi zicea e bun la 12 mil:ok: din cate am inteles s-a vandut in alta ordine de idei motorul afost al meu cadrul este taiat-destul de bine-roata pe spate 200/14-de masina-deci posibile pb la rar motorul motocicletei este bri-are pistoane de bmw-origianle-au si stanta pe ele instalatia electrica-nou nouta bod de ij -5 cu toate functiile legate sonda de ulei de dacie-functionala contact de dacie saua hand made-pe un fel de plastic-in proiectulde modificare trebuia lsat locul pasagerului mai jos-trebuie doar taiate barele de sustinere de pe cadru(sa nu mai fie asa cu coada pe sus ) telescoapele fata sunt lungite-sistemul este reversibil frana pe spate este actionata pe cablu-ca la jawa parca eu l-am vandut acum trei ani -unui domn care a facut cu el maxim 100 km si acum l-a scos de vanzare ca este foarte greu ptr el-si-a luat un hyosung de 250 parca-este un om de afaceri-si ii trebui ceva de miscat lejer in bucuresti probleme la cardan din cate stiu eu nu avea-avea in schimb inca o cruce cardanica-ptr ca am lungit bascula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 da niste poze mai mari nu ai gasit? imi place de cel care a postat primul raspuns ... in primul lui post pe forum lauda noua ta achizitie... ba, acuma ai cumparat-o vezi tu ce si cum.. la cati mai multi km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 din cate am inteles s-a vandut in alta ordine de idei motorul afost al meu cadrul este taiat-destul de bine-roata pe spate 200/14-de masina-deci posibile pb la rar motorul motocicletei este bri-are pistoane de bmw-origianle-au si stanta pe ele instalatia electrica-nou nouta bod de ij -5 cu toate functiile legate sonda de ulei de dacie-functionala contact de dacie saua hand made-pe un fel de plastic-in proiectulde modificare trebuia lsat locul pasagerului mai jos-trebuie doar taiate barele de sustinere de pe cadru(sa nu mai fie asa cu coada pe sus ) telescoapele fata sunt lungite-sistemul este reversibil frana pe spate este actionata pe cablu-ca la jawa parca eu l-am vandut acum trei ani -unui domn care a facut cu el maxim 100 km si acum l-a scos de vanzare ca este foarte greu ptr el-si-a luat un hyosung de 250 parca-este un om de afaceri-si ii trebui ceva de miscat lejer in bucuresti probleme la cardan din cate stiu eu nu avea-avea in schimb inca o cruce cardanica-ptr ca am lungit bascula Mersi omule, mie imi place asa cum e si cum merge, mai tre retusata putin da deocamdata pana in toamna o las asa, la toamna o sa o fac mai frumoasa, multam la toti, motoru l-am luat cu 450 EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate