icv45 Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 se pleaca a 10 sau atunci va stangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 se pleaca a 10 sau atunci va stangeti? De ce va stringeti?Ne stringem.Inteleg ca vrei sa participi.bunu fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Neata! Eu nu mai pot sa vin... Tre' sa fiu la birou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Neata! Eu nu mai pot sa vin... Tre' sa fiu la birou! Ioana esti fentoasa.Pe alta data.bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 frumoasa plimbarea de ieri, n-am ce zice, dar o sa resimt frigul in oase toata saptamana (asa imi trebuie daca nu plec echipat cum treuie) vedem ci ceva poze? se ocupa cineva? bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Grupul a fost de nota 15, traseul la fel Trebe sa repetam, a fost o iesire super! Asteptam cu nerabdare pozele Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Sa ajung acasa si vin pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Sa ajung acasa si vin pozele. hai frate ca nu mai am rabdare! vezi ca a postat deja old scorpion cateva poze sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate