ktor Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 spun, ca in week-end vad multe motoare de BC, umbland prin tara..exact cum s-a spus si mai sus dar nu stiu unde se intalnesc de obicei baietii in oras.. Deci joi la stadion ? La ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 adunarea se face joia dupa ora 18:30... eu sincer as opta pentru vineri sa facem adunarea dar na ...eu in timpul saptamanii nu prea pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_johnny Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Ce ziceti ne adunam maine la stadion pe la 18 sau 18:30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 DA, ar fi cazul sa fie cum era inainte in fiecare joi la 18:30 - 19:30 sa ne adunam acolo cat mai multi ca e altceva cand mergi la o plimbarica si apoi la un restaurant ceva si nu esti doar in 3-4.. arata mai bine in 20 ) eu unu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate