heavystorm2005 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 salut... stie cineva unde se afla magazinul varta de baterii in bucuresti?sau unde se afla dipozitul lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Din cate am inteles ar fi unul pe Stefan cel Mare... cum vii dinspre P-ta Victoriei, treci de intersectia cu Dorobanti si ar trebui sa fie magazinul... Mai mult din pacate nu stiu nici eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
racheta Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Da, e un magazin Varta pe ÂŞtefan cel Mare vizavi de Dinamo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 Da, e un magazin Varta pe ÂŞtefan cel Mare vizavi de Dinamo. pai da stiam si eu de magazinul ala dar mia zis un prieten ca sa disfintat magazinul...a trecut recent cineva pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Masina de paine .Acolo au si depozitul.Este intr-o curte fosta garaj...simplu de ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dexter Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 pe stefan cel mare era , iar pe masina de paine te trimit pt garantii , imediat cum intri la 20 de m pe stanga venind dinspre obor, dar pe semne asta e doar unu din ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Aprilie 19, 2007 Autor Share Postat Aprilie 19, 2007 ok va multumesc pentru ajutor ..maine ma duc sa vad daca mai este deschis magazinul..daca nu merg la dipozit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate