draagood Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Am o mobra 50S si as vrea niste acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) Am exact ce vrei ,ce suma oferi? Sunt acte noi carte si talon nou. Sunt acte de mobra 50 super io ii facusem acte noi ca am si restaurato am bagat la bani in ea ca imi cumparam una super marfa si mi-a fost furata din fata blocului. dar avea cadrul de la alta mobra deci am si cadrul de la motocicleta dar trebuie sudat daca vrei are seria pe el si actele le am pe toate suna-ma la : 07242 60 482 si fa-mi o oferta PS mai am un motor aproape intreg pe la boxa si niste piese mai multe , dar necesita timp ca sa le caut daca vrei ceva nu ezita sa ma suni si eu am avut mobre si stiu cum e !! Editat Aprilie 19, 2007 de bikerboy-iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 Si mai caut si carburator, de mombra sau ceva care sa se potriveasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 Inca pe pozitie, acte si carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 Dar de ce nu iei actele alea??? Vezi cacadru' meu are o serie batuta de RAR direct pe tubul furcii, deci nu are numai placutza de aluminiu, deci dificila treaba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate