sebic Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 (editat) Mi s-a parut amuzant, nu as mai face (acelasi traseu, ca un altul e intotdeauna incitant ), nu recomand cu astfel motoare - cred ca si cu enduro aveam probleme pe portiunile de zapada ... dar se poate Ii vorba de o tura de trei zile de pasti, din care traseul Arieseni - Albac - Horia - Belis - Huedin - Alesd a fost mai "interesant" (frig, soare, drumuri pustii, zona suberba ... multa zapada ). PS.1 Sunt fan enduro, mai am si o capra facuta pentru drumurile astea, da a stat in garaj (cica sa mai testam si altceva) PS2. Salutari motoristilor din Oradea, grupul cu care neam intalnit in Piatra Craiului Editat Aprilie 20, 2007 de sebic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 "Cul" de tot coane Sebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 voi nu este sanatosi la cap nici cat cainele meu ) foarte tare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Iulie 1, 2007 Share Postat Iulie 1, 2007 faine pozele dar prin zapada aia care era.....bravo Numai respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Super tare. Si eu ma gandeam sa trec la enduro. Cred ca m-am razgandit:))) Super tare. Si eu ma gandeam sa trec la enduro. Cred ca m-am razgandit:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate