soldi Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Burdufurile ce protejeaza telescoapele imi sunt rupte.se pot oare reconditiona sau trebuie inlocuite? daca l-e scot se intampla ceva grav? am vazut multe motoare fara si eu nu prea ma dau prin noroi... sa avem asfalt curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 poti sa le scoti... dar e bine cu ele. poti pune eventual niste protectii dinatralea in fata. de plastic. oricum... nu o sa mai aiba asa lunga viata semeringurile din furca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Eu le-am schimbat. Si asta pentru ca la iesirile endura mai intra noroi + praf care scurteaza viata semeringurilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate