Sanchez Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Plecare maine pe traseul Buc-Pl-Cheia-Predeal-si intoarcere pe DN1, 5 motoare anuntate deja, la ora 10, din fata de la Cocosatu, langa aeroportul Baneasa, chiar la capatul tramvaiului 5. Lasam un motor pe drum si mai culegem 2. Mergem cu viteza legala, caci grupul e amorf - enduroaice si vitezane. Cine mai doreste sa vina ne gaseste maine, Sambata, 21 Aprilie '07, la locul de intalnire pana la 10:15/10:20 AM. Cine doreste sa faca plimbarea duminica se poate alatura grupului de aici: /index.php?showtopic=93524 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 m-as baga, k nu mai am rabdare pana duminica. la ce categorie participati? eu sunt cu gpz de 500, sper sa nu raman prea in urma daca va bagati pe la 180-200km /h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Si eu merg pe Cheia, omul are Dominator deci tehnic nu are de ce sa mearga mai tare ca tine! Iar noi mai dam un sprint,mai asteptam,avem si pasageri (unii) asa ca nu se va alerga prea tare. hai,ne vedem,bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dancri Postat Aprilie 20, 2007 Share Postat Aprilie 20, 2007 Si eu merg pe Cheia, omul are Dominator deci tehnic nu are de ce sa mearga mai tare ca tine! Iar noi mai dam un sprint,mai asteptam,avem si pasageri (unii) asa ca nu se va alerga prea tare. hai,ne vedem,bafta! ne vedem maine ,frate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 Deci s-a tinut smecheria, am fost asa cum am planuit, eu si unul din prieteni am ramas ieri la Bran si ne-am intors azi, doua zile superbe numai bune de moto! Pun eu pozele facute de mine, cu telefonu , poate mai aveti voi alte poze mai bune! P.S. Cum a fost la pizza aia cu usturoi pe care am ratat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate