petrub Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 sper sa va placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 bravo man, ti-ai luat motor pana la urma! Eu mai am putin de asteptat. Poate la vara te vorbesti cu baietii de la BR si faceti un drum la Brno! Ce zici? Cazarea o dau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrub Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 eu zic ca ar fi foarte fain!sa vedem cum face !ai plecat definitiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 pai acum am contract de munca 2 ani si eu si Geo, prietena mea, o stii de fapt, ti-a fost profa.. dar pot sa prelungesc oricat, asa ca... bye, bye romania... o sa venim in vacante probabil, da nu prea mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate