Sanchez Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Am trecut dinspre Baneasa spre Miorita la ora precizata in titlu si am salutat un motorist care venea din sens opus, imediat dupa podul de tren. Nu imi amintesc ce motor avea. Maica-mea era in spatele lui, in 205. Mi-a zis ca a cazut in fata la PECO si soferul autobuzului a reusit sa-l evite. Sper ca e bine colegu' nostru. Unii pasageri din autobuz s-au lovit de bare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 sa speram ca e bine ...sa ne povesasca el cum sa intamplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 poate nu intra pe forum..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Aprilie 24, 2007 Autor Share Postat Aprilie 24, 2007 ... poate intra cineva care-l cunoaste. Cred ca n-a patit nimic rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate