alby Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Ce parere aveti desprea Piaggio Liberty 2T sa auzim raspunsurile voastre Salut cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 o parere foarte buna! De ce alt topic de cacao? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 am o perere f buna. in primul rand ca e piaggio, in al doilea rand are un design frumos si ..cam atat...ar fii misto unul nou http://www.piaggio.ro/piaggio/piaggio_libertys.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 De ce alt topic de cacao? corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 (editat) adica? pai unde mai era un topic asemanator? apropo este modelul mai vechi sa pun o poza cu el acum in starea in care lam luat mai josnica si sambata ma apuc de treaba (la service) )) pozele...... Editat Aprilie 25, 2007 de alby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 adica? pai unde mai era un topic asemanator? apropo este modelul mai vechi sa pun o poza cu el acum in starea in care lam luat mai josnica si sambata ma apuc de treaba (la service) )) pozele...... e omorat bine, dar se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 ma nu arata chiar asa de rau dar motoru rupeee dar sambata il bag la renovare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 28, 2007 Autor Share Postat Aprilie 28, 2007 astept sami vina am luat toate carenele care le are el de pe un 125 din italia nush sigur daca se potrivesc eu unu sper sa se potriveasca Asfalt uscat si salut cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate