cristinel009 Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 (editat) In urma cu vreo trei saptamani pe o strada din Tg Mures a avut loc un accident in care un copil de 7 ani a fost lovit de o HONDA CBR 600 in timp ce trecea neregulamentar strada.Copilul ajungand la spital in coma cu multiple leziuni interne care a decedat dupa cateva saptamani.Motociclistul nu a suferit nici o lovitura deoarece nu cazusera,din cate am inteles avand noroc cu niste soferi care au chemat politia si ambulanta deoarece baiatul era copil de romii. Daca am zis ceva gresit sau nu a fost asa va rog sa imi spuneti. Nu stiu nici pana acum mai multe dar cei care stiti zicetimi si mie deoarece il cunosteam pe motociclist si nici pana acum nu am vorbit cu el. Editat Aprilie 24, 2007 de cristinel009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 DA, ce noroc pe motociclist ! Invata sa te exprimi mai bine pe viitor ca se intelege altceva din expunerea ta a situatiei.In rest, condoleante familiei de tigani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinel009 Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 DA, ce noroc pe motociclist ! Invata sa te exprimi mai bine pe viitor ca se intelege altceva din expunerea ta a situatiei.In rest, condoleante familiei de tigani. Ma scuzati daca nu mam exprimat bine dar nu eram prea fresh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Din pacate ai avut dreptate si intradevar acel copil, in urma accidentului suferit, a decedat la cateva zile ... Cunosc problema deoarece prin natura serviciului meu am fost destul de aproape de locul accidentului. Poate tardiv dar transmit condoleante familiei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate