crettz Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 (editat) Oh well nu aveam de unde sa stiu...v'am dibuit si eu de prin poze No problem...daca'i omu ganditor e de bine, inseamna ca are cu ce si la ce sa gandeasca! Ai grija la asta maine ca'i dracu dupa cutia cu crema! Bafta! Editat Aprilie 30, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Oh well nu aveam de unde sa stiu...v'am dibuit si eu de prin poze No problem...daca'i omu ganditor e de bine, inseamna ca are cu ce si la ce sa gandeasca! Ai grija la asta maine ca'i dracu dupa cutia cu crema! Bafta! L-am vazut! Tare copilasul ala la 4 ani sa se dea pe caprita, pe scuter si chiar pe atv de 300cmc reisar de mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Oh well nu aveam de unde sa stiu...v'am dibuit si eu de prin poze No problem...daca'i omu ganditor e de bine, inseamna ca are cu ce si la ce sa gandeasca! Ai grija la asta maine ca'i dracu dupa cutia cu crema! Bafta! Astai vlad in varianta de gradinita ) =)). Ce se holbau 'uameni' la chearcheafu cu CSR:)) si Vlad surprins ca nu rade nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Astai vlad in varianta de gradinita ) =)). Ce se holbau 'uameni' la chearcheafu cu CSR:)) si Vlad surprins ca nu rade nimeni Pai si "banneru" ala facut in graba! Am ramas placut surprins ca oamenii ne-au luat in serios si nu am fost subiect de caterinca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Pai si "banneru" ala facut in graba! Am ramas placut surprins ca oamenii ne-au luat in serios si nu am fost subiect de caterinca Mare scuza ce ai ca e facut in graba, nu ca e facut de tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Mare scuza ce ai ca e facut in graba, nu ca e facut de tine ) Ba in juma de ora la 2 noaptea ce poate omul sa faca? Oricum maine plimbare placuta pe la salon, ai grija cum treci strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Ba in juma de ora la 2 noaptea ce poate omul sa faca? Oricum maine plimbare placuta pe la salon, ai grija cum treci strada Maine vin cu masina ) Grija am cun trec strada, vorbim dupa ce imi iau permisu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Mergeti sa ne dam cu karturile astazi ? pe amkart , care vrea sa mearga sa ma sune pe nr 0727 491 627 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Mergeti sa ne dam cu karturile astazi ? pe amkart , care vrea sa mearga sa ma sune pe nr 0727 491 627 salut..sefu , alta data sa ne zici si noua mai devreme de ceva idei..in genu asta. Chiar aveam chef..dar am vazut tarziu postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_boy_gabi Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 salut..sefu , alta data sa ne zici si noua mai devreme de ceva idei..in genu asta. Chiar aveam chef..dar am vazut tarziu postul Si eu aveam si am chef dar nu am cu cine sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 am fost si eu azi cu un prietin ..am ajuns la 4 si cik s-a terminat nu am stat decat 10 min si am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Am fost azi sa vad si eu cursele dedicate scooteristilor. Nu prea am ramas impresionat asa tare dar totusi sa facut putina miscare..cateva cazataturi. Si ce nu mia placut....foarte putini spectatori !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 cine a asistat la cursa de scutere,sa ne zica cum a fost,cine a castigat,participanti,scutere participante etc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
necu2k5 Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 tot ce am prins legat de CSR la smaeb a fost poza asta... eu am fost luni la salon. si la cursa aceea de scutere am vazut un baiat cu combinezon si echipat complet care se dadea frumos pe un sr cu spanish no. 1 sau ce era... cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 tot ce am prins legat de CSR la smaeb a fost poza asta... eu am fost luni la salon. si la cursa aceea de scutere am vazut un baiat cu combinezon si echipat complet care se dadea frumos pe un sr cu spanish no. 1 sau ce era... cheers! tot atunci ma uitam si eu la cursa:)poate ne am si int pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Asta'i buna, 3 forumisti in acelasi loc, in acelasi timp intr'o adunatura de cativa oameni si habar n'am avut nici unu . Plus cei 3 membri ai CSR . Next time spune'ti si voi cand mergeti la un eveniment asa mai important P.S. aveam un hanorac alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Asta'i buna, 3 forumisti in acelasi loc, in acelasi timp intr'o adunatura de cativa oameni si habar n'am avut nici unu . Plus cei 3 membri ai CSR . Next time spune'ti si voi cand mergeti la un eveniment asa mai important P.S. aveam un hanorac alb si eu o armura neagra si geaca rosie in mana ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Eu eram ala cu tigara in mana dreapta si cu paharul de suc in mana stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 eu eram cu tata, cu skoda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 eu eram cu LOL la numar,ala care statea cu toate hostessurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 esti tare mah...LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 aaa gata reverse cu LOL la CBR era saptamana trecuta la un baiat cu un peugeot speedfight rosu prin aviatiei k am stat putin si m-am uital la motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 aaa gata reverse cu LOL la CBR era saptamana trecuta la un baiat cu un peugeot speedfight rosu prin aviatiei k am stat putin si m-am uital la motor ma sa mor daca stiu pe vreun baiat cu speedfight rosu in aviatiei ... e posibil sa ma fi vazut acolo in aviatiei ...dar nu la un baiat cu speedfight...era parcat motoru?unde mai exact?era un speedfigt langa motoru meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 reverse...ai fani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 reverse...ai fani ) stiam asta ) , da` tot nu inteleg cum am ajuns la un baiat cu speedfight in aviatiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate