DannyEl Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 salut! un amic m-a rugat sa pun aprinderea de vanzare... cika 700mii negociabil(a cumparato si el de caurand dar nush ce nu potriveste) aprinderea arata bine/desii eu nu ma pricep la aprinderi.. daca va intereseaza nr lui de tel este:0746081522 Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Daca nu se potriveste la JAWA atunci la ce motor se potriveste??? Sa ne lamuresti si pe noi,restu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) danyel..daca tot mi-ai copiat postul dc nu ai luat si pozele??nu se pot lua? aprinderea e de pe o jawa TS folosita f f putzin dar raul are motor de jawa california(probabil daia nu potriveste)zic eu k nici eu nu ma pricep...arata k noua dar paremise k e schimbat platoul cu unul mai vechi cunoscatorii sa ma lamureasca si pe mine potriveste de la TS la california???? multumesc anticipat Raul:0746081522 claritatea naspa..facute cu telu.. Editat Aprilie 29, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 danyel..daca tot mi-ai copiat postul dc nu ai luat si pozele??nu se pot lua? aprinderea e de pe o jawa TS folosita f f putzin dar raul are motor de jawa california(probabil daia nu potriveste)zic eu k nici eu nu ma pricep...arata k noua dar paremise k e schimbat platoul cu unul mai vechi cunoscatorii sa ma lamureasca si pe mine potriveste de la TS la california???? multumesc anticipat Raul:0746081522 claritatea naspa..facute cu telu.. merge dar numai cu o flansa de adaptare facuta pe strung.dupa aia oricum tre sa schimbi toata instalatia de pe 6 pe 12v:releu,redresor,becuri,claxon.aprinderea m-ar interesa pe mine.poti sa mi-o trimiti prin posta?ramburs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 nu e a mea dar cred k o trimite... vorbeste cu el personal la nr asta:0746081522 dar dupa 1 mai k acum e la munte si nu are semnal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 danyel..daca tot mi-ai copiat postul dc nu ai luat si pozele??nu se pot lua? aprinderea e de pe o jawa TS folosita f f putzin dar raul are motor de jawa california(probabil daia nu potriveste)zic eu k nici eu nu ma pricep...arata k noua dar paremise k e schimbat platoul cu unul mai vechi cunoscatorii sa ma lamureasca si pe mine potriveste de la TS la california???? multumesc anticipat Raul:0746081522 claritatea naspa..facute cu telu.. e de jawa 350 ts... cel putin eu deaia am la a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Mai 4, 2007 Autor Share Postat Mai 4, 2007 merge dar numai cu o flansa de adaptare facuta pe strung.dupa aia oricum tre sa schimbi toata instalatia de pe 6 pe 12v:releu,redresor,becuri,claxon.aprinderea m-ar interesa pe mine.poti sa mi-o trimiti prin posta?ramburs? Noh iti trebuie ca vb cu persoana respectiva si o trimitem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate