ciuvete Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 m-am hotarat sa achizitionez un nou scuter , bugetul fiind de aproximativ 40 mil. dupa ce am studiat piata m-am hotarat sa aleg intre kymco agility 50 (www.kymco.ro) si Motowell (www.scuterul.eu) . pt cei care le utilizeaza as dorii sa posteze pareri pro si contra despre fiabilitatea lor?, recomandare motor 2T sau 4T? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 m-am hotarat sa achizitionez un nou scuter , bugetul fiind de aproximativ 40 mil. dupa ce am studiat piata m-am hotarat sa aleg intre kymco agility 50 (www.kymco.ro) si Motowell (www.scuterul.eu) . pt cei care le utilizeaza as dorii sa posteze pareri pro si contra despre fiabilitatea lor?, recomandare motor 2T sau 4T? Pai cum am mai zis in 1000000000000 de posturi..........4t e rege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 4t si 50cmc ii najpa... deabia merge ... intr-adevar... 4t sunt mai fiabile (asta ii avantaju' la 4t) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 Unii cu 40 de milioane isi iau motoare man ... Eu zic sa iti iei din Germania, mai ales ca nu sunt taxe vamale sau de inmatriculare. Eu de acolo o sa`mi iau ... peste 2 saptamani pleaca un om care cumpara masini de acolo, si imi ia si mie... Ca sa iti faci o idee in legatura cu preturile, viziteaza www.mobile.de ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 dc nu esti pretentios iti poti lua si masina cu 40 mil...depinde ce iti doresti Magnet City de la Motowell este ceva mai mare decat Agilty de la Kymco si in plus are motor k lumea mergi la SMAEB sa le vezi si sa faci drive test Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 magnet city e mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Ia-ti cu motor in 4 timpi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 ia`ti un 2T.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 10, 2007 Share Postat Mai 10, 2007 ia-ti in 2 si lasa-l limitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate