redeye Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Eu am piaggio zip din 98'. I-am pus acu set nou si fuge klumea..adaugati si fotografii cu piaggiourile voastreee.. (poze reale nu luate de pe net) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Piaggio Libery in stadiu de "renovare")))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Piaggio sfera seria a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Piaggio NRG MC3,an 2004,7000 km,viteza 95-100 km/h.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 piaggio e piaggio si va fi piaggio intotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 piaggio e piaggio si va fi piaggio intotdeauna corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 corect foarte corect....... doar atatea scutere piaggio? .....hai baieti curaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 2, 2007 Autor Share Postat Mai 2, 2007 hai mah nu mai are nimeni piaggio .. postati ca nu va doare "postu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 piaggio e piaggio si va fi piaggio intotdeauna foarteee corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 3, 2007 Autor Share Postat Mai 3, 2007 chiar nu mai are nimeni piaggio??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 7, 2007 Autor Share Postat Mai 7, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 .....mai aveam eu un piaggio Ciao...... ,dar l-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 .....mai aveam eu un piaggio Ciao...... ,dar l-am dat asta deja nu mai e moped...e bicicleta tunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 asta deja nu mai e moped...e bicicleta tunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 si ce tuning....are kit de 180cC........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 m-am urcat si eu pe una dinaia .. tramurau toate pe ea .. , imi era frica sa ridic mana sa ii fac semn , la un coleg care era pe scuteru meu.. sa se opreasca ca nu pot sa merg ( duminica isi ia si el.. Sr ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Salut!Si eu tot fan piaggio sunt !Sincer ,parerea mea, Piaggio ...un nume de incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Salut!Si eu tot fan piaggio sunt !Sincer ,parerea mea, Piaggio ...un nume de incredere! [/quote Ce nu`mi plac la modele astea..rotile mari de bicicleta si subtiri.. parca mai bine da roti mici si subtiri. oricum..asfalt uscat si fara incidente ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Din cate stiu eu, cu cat mai mari cu atat mai multa stabilitate!Foarte subtiri nu sunt,suficient pt un scuter ,zic eu. Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Din cate stiu eu, cu cat mai mari cu atat mai multa stabilitate!Foarte subtiri nu sunt,suficient pt un scuter ,zic eu. Asfalt uscat ! Spune`mi de stabilitate cand treci liniile de tramvai. Asfalt uscat tot o sa avem de acuma , hai sa schimbam sloganu! drum fara gropi sau ceva in genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Sunt si eu sa zic asa FAN piaggio...dar mai mult prefer APRILIA cred ca sunteti deacord cu mine;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Salut!Si eu tot fan piaggio sunt !Sincer ,parerea mea, Piaggio ...un nume de incredere! ce bine arata free-u tau.. din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Spune`mi de stabilitate cand treci liniile de tramvai. Asfalt uscat tot o sa avem de acuma , hai sa schimbam sloganu! drum fara gropi sau ceva in genu drum fara taximetristi era sa mi-o iau azi..... .....da l-am claxonat pe bou pana i s-au spart oglinzile ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 ce bine arata free-u tau.. din ce an e? Care free sa stiu si eu:)) ca nu am..doar aprilia..e din2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 8, 2007 Autor Share Postat Mai 8, 2007 Care free sa stiu si eu:)) ca nu am..doar aprilia..e din2000 nu vorbeam cu tine... ci cu pantera002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate