redeye Postat Mai 28, 2007 Autor Share Postat Mai 28, 2007 alby a spus: ma refeream ca se strica greu! nu stiu ce sa zic al meu cred ca consuma 3,5% ceva in genul asta:D 3% cam asa ceva 3% 3,5 eh.. si al meu consuma chiar 4 dar i-am pus tot motorul nou + toate garniturile schimbate.. carburator aproape nou curea noua toba de serie noua si inca cateva piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 salut un prieten are un piaggio zip din 97 as vrea sa mai iau si eu unul dar e cam mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 mike_aprilia a spus: salut un prieten are un piaggio zip din 97 as vrea sa mai iau si eu unul dar e cam mic mic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 ma redye zi amu ca piaggio zip nu`i mic mai da`le ma`n ...... u` toate le stii .... cu oameni ca tine nu`i de stat de vorba sa mor io` .... NU MAI SCRIETI FRATILOR IN TOPICU ASTA CA VINE REDEYE SI VA BATE PE TOTI ..... HAI PA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Lasa-l frate ca e rau...nu te pune cu el ca e periculos rau Am avut si eu Piagio Zip ca al lui in '98 si atunci mi se parea mic si nici pana acum nu mi-am schimbat parerea...sincer a fost primul meu scuter ca inainte mai avusesem un moped, am fost tare multumit de el, nu am ce zice dar adevarul este ce e mic rau tata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 30, 2007 Autor Share Postat Mai 30, 2007 yOCorni a spus: Lasa-l frate ca e rau...nu te pune cu el ca e periculos rau Am avut si eu Piagio Zip ca al lui in '98 si atunci mi se parea mic si nici pana acum nu mi-am schimbat parerea...sincer a fost primul meu scuter ca inainte mai avusesem un moped, am fost tare multumit de el, nu am ce zice dar adevarul este ce e mic rau tata... vedeti ca sunt periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_aprilia Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 redeye a spus: vedeti ca sunt periculos comparativ cu f 15 e mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 si comparativ cu runneru` meu .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Bogdan16ro a spus: si comparativ cu runneru` meu .... in comparatie cu runner normal ca este mai mic.. runneru e unu dintre cele mai mari scutere ( la categ. 50 cc)... dar daca il compari cu un mbk, cagiva, gopop, vclic o sa vezi ca nu e mic .. gata cu discutia asta ca e cam off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 mic rau nu este:) da merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 La marimea asta mai bun este un Booster... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otrofin Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 X9 250 evo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 otrofin a spus: X9 250 evo X9 dupa mine e cel mai bun si frumos scuter... are totusi un singur defect: are sub sea portbagaj doar pt o casca .. dar oricum.. TRAIASCA X9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 frumos x9 ala da scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Piaggio zip din 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 kiko a spus: Piaggio zip din 96 e modificata fata.. da oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 kiko a spus: Piaggio zip din 96 ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 robbyvl a spus: ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... lol.. vrei sa fac o poza la acte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 da ma e piaggio zip si masca de pata cred ca e de la Derbi Atlantic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 alby a spus: da ma e piaggio zip si masca de pata cred ca e de la Derbi Atlantic pai da .. exact ce am zis si eu... e modificata fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ori e de atlantic sau e modificata normal! oricum e piagiio zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 alby a spus: ori e de atlantic sau e modificata normal! oricum e piagiio zip nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 redeye a spus: nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 kiko a spus: Piaggio zip din 96 Piaggio Zip FR (Fast Rider) mai rar asa ceva in Romania. Zip cu frana disc pe fata si cu alta carenea fata, sha de 2 perosane, codita mai mare. PS.am si io unu tot din 96, are 13000km merge fara nici o problema. redeye a spus: e modificata fata.. da oricum Este originala din fabrica! Editie limitata! robbyvl a spus: ce ai tu acolo nu e zip ... e mai mare decat zip`u si nu seamana decat spatele putin ... Zip este. redeye a spus: nu conteaza de la ce e fata dar conteaza ca el zicea ca a mea e modificata .. " ce ai tu acolo nu e zip " Ba da este Piaggio Zip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ce caterinca e aici la voi pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate